Terhes lettem gyógyszer mellett mit csináljak?
a korod miatt nem lenne gond szerintem a baba. viszont az elég aggasztó,hogy pár hónapja vagytok együtt.én őszintén szólva nem szeretnék egyedülálló anya lenni így nem is vállalnék gyereket pár hónapos kapcsolatba.
beszéljétek át a pároddal,hogy mi legyen. ha meg tudjátok beszélni és ő is nagyon akarja akkor tarsd meg. de ha legalább az egyikőtök nem akarja,akkor nincs miről beszélni
Valóban mindenképpen kivizsgálás szükséges, hogy minden rendben van-e a babával.
Teljesen normális, amit érzel, mindenképpen avasd be a párodat is. Két pozitív példát is tudok neked hozni, az egyik, hogy 3 hós kapcsolatból babus lett, elvetették, (szintén 30 körüliek mindketten), rá 3 évre már házasok voltak, és úton volt a baba. Azóta is együtt vannak.
A másik párnak is nagyon friss kapcsolatból született babájuk, ugye ők megtartották, és nem házasodtak össze, de együtt vannak, és jól el vannak, legalábbis úgy tűnik, hogy minden rendben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!