CRL 6mm nektek mennyi idős terhesen volt?
Figyelt kérdés
2016. jún. 23. 16:48
3/9 A kérdező kommentje:
Én mensi szerint már 7+4 voltam, de a doki nem mondta, hogy baj lenne, 6 hetet írt a papíromra, csak aggódom, amíg nem megyek megint uh-ra.
2016. jún. 23. 17:15
4/9 anonim válasza:
Később foganhatott. De ez nem baj. Én utolsó mensi szerint 13+2 voltam uh-on, crl alapján 12 hetesnek írták.
5/9 anonim válasza:
Első vagyok. Nekem 7+1 en volt 10mm az első babám
6/9 A kérdező kommentje:
Hát most vagy később fogant, vagy esetleg elmérte, vagy rossz szögből mérte... Tudom, az a lényeg, hogy vert a szíve, de hát az ember mindenen aggódik állandóan...
2016. jún. 23. 19:12
7/9 Linus1981 válasza:
Bár nekem 6 mm lenne.Nekem 7hetesen csak 4mm bradycard szívműködéssel.Szóval én örülnék most 6 mm-nek 😕
9/9 Melody0529 válasza:
Menzesz alapján 6+6 hetesen voltam UH-n, ott 5mm-esnek mérték, a papírra 6+1 hetest írtak :)
Ez pont két hete pénteken volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!