Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes vagyok 3 napja alkalma...

7 hetes vagyok 3 napja alkalmazom az utrogestan kúpot, mert volt vérezgetésem, de még mindig nem múlt el. A hasam is sokat fáj, meg úgy húzódik vagy mi. Meg kell hogy ijedjek?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat szeretnék,hogy járt-e már más is így.
2008. szept. 27. 10:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Gondolom fekszel és nem csinálsz semmi megeröltetőt. Sajnos a gyógyszer sem tesz csodát és kell pár nap amíg hat. Hét hetesen még simán (utána is) belefér a fájás, húzódás. Készíti a baba a helyet magának.

Én is véreztem a hetedik héten, kaptam gyógyszert, amit a 12. hétig szedtem. Abbamaradt, de veszélyeztetett terhesként feküdnöm kellett. Most már (kopp-kopp) jól vagyok, vagyunk. Vigyázz magadra és próbáld megnyugtatni magadat. Neki most azzal segítesz, ha kíméled magad!!

2008. szept. 27. 10:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Két gyermek mellett sajnos nem tudok pihenni,de megpróbálom.Köszönöm a gyors választ.
2008. szept. 27. 10:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia

Én is Urtrogestant kaptam csak Én tablettába mert volt egy vetélésem tavasszal.A hasad természetes, hogy fáj. A vérezgetéssel nagyon kell vigyázni. Nagyon sok pihenésre van szükséged, ha nem akarsz elvetélni.

2008. szept. 27. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!