Néhány napja úgy érzem, erősebben dobog a szívem. 20 hetesen ez normális?
Figyelt kérdés
A pulzusom normális, 80 körüli. Eddig 2,5 kg-ot híztam, ennyire megterhelné a szervezetemet ez a kis többletsúly? Amúgy az elején voltam voltam EKG-n, normális volt minden.2008. szept. 27. 09:08
1/3 anonim válasza:
Szia! Egyre több vért keringet a szervezeted, ezért érezheted így. A terhesség végére a szíved 2 literrel több vért kell, hogy keringessen, mint alaphelyzetben.
2/3 anonim válasza:
A terhesség alatt fokozatosan több vért kell keringetnie a szívnek, ez teljesen normális.
22 hetes kismama
3/3 anonim válasza:
Az a 2,5kg nem is nevezheto tobbletsulynak 20 hetesen. Csatlakozom az elottem szolokhoz, a szived mar most tobb vert keringet, mint a terhesseg legelejen. Ebben a 40 hetben igencsak dolgoztatjuk a szervezetunket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!