Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak ha egyáltalán...

Mit csináljak ha egyáltalán nem egyezik az ízlésünk babaneveket illetően a férjemmel?

Figyelt kérdés
Van még időnk egyébként, de ami nekem tetszik az neki nem és fordítva. Mind fiú, mind lány neveket illetően! Most mi lesz akkor??
2016. jún. 21. 09:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mivel nekem több türelmem volt hozzá, fogtam az MTA listáját az engedélyezett utónevekről, szépen végignéztem és kiírtam 20 fiúnevet ami tetszett. Odaadtam a férjemnek a listát hogy szemezgesse. Kihúzott 13-at :) A maradék 7-ből pedig választottunk.

Már majdcsak van nektek is 1-1 név ami mindkettőtöknek bejön :)

2016. jún. 21. 13:07
 12/17 anonim ***** válasza:

Mi is nehezen jutottunk dulore a neveket illetoen. Most a harmadikat varom, meg csak megkozelitoleg sincs olyan, ami mindkettonknek megfelelne 😀

De en ezen egyaltalan nem stresszelem magam, van meg 3 honap.

Amugy sajat pelda: az en nevemen a szuleim meg a szuletesem utan a szuloszobaban is vitaztak, annyira ragaszkodott mindket fel a sajat verziojahoz (en is harmadik gyetek vagyok, lehetett volna mar rutinjuk), majd a szuleszno megunta (aki egyebkent tok jo baratjuk volt), es mondott egy harmadikat. Annyira meghokkentek, vegul az lett tenyleg a nevem 😀

Egyebkent meg no para, a szules utan asszem 1 honapig kell anyakonyvezni, kizart, hogy ne legyen addig kompromisszum. Es nyitott fullel kell jarni, sokszor tok varatlan helyeken hall meg az ember egy olyan nevet, amibe beleszeret, akarhanyszor is atlapozta elotte az utonevek listajat. Tok felesleges ezen stresszelni.

2016. jún. 21. 13:32
 13/17 anonim ***** válasza:

Mi ezt 3x játszottuk végig.

Első gyermekünknél mindegyikünk a saját listáját erőltette, de egy név sem volt, ami mind a kettőnknek tetszett volna. Végül a 41. héten jött egy addig szóba sem került név,amire mindegyikünk rábólintott, így ez lett a kisfiunk neve.

2. gyereknél nem engedtem, a kamaszkorom óta dédelgetett nevet kapta a kislányunk, ami azért a férjemnek is tetszett, de nem ezt szerette volna.

3. gyereknél nem találtunk olyan nevet, amit mind a ketten adtunk volna, végül 2 keresztnevet kapott a kislányunk, egyet tőlem, egyet apától.

2016. jún. 21. 13:33
 14/17 anonim ***** válasza:
előbb-utóbb találtak egyet ami mindkettőtöknek jó lesz,nekünk is nagyon különböző volt, volt egy kis meccsezés,de nagy nehezen találtunk olyat ami mindkettőnknek jó volt
2016. jún. 21. 13:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Mi ugy oldottuk meg hogy 2 nevuk lett. Igy nem belole gond.
2016. jún. 21. 14:57
 16/17 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, mikor megszülsz úgyis téged kérdeznek! :D

Viccet félretéve, ha már majd tudjátok a baba nemét, és látjátok majd Őt az ultrahangon, hidd el, hogy dűlőre fogtok jutni.

Hosszú idő ez a 9 (10) hónap :)

Boldog babavárást!

35hkm

2016. jún. 22. 08:21
 17/17 anonim ***** válasza:
utolsó nálunk a férjemet kérdezték,a szülés utáni mérésnél hát reméltem,hogy nem szívat meg :D de nem,mondta amiben kiegyeztünk :-)
2016. jún. 22. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!