Kismamák! Gyomorégésre kinek mi vált be?
Első terhességemnél a hideg tej vált be nagyon, de a mostani terhességemnél sokkal többször ég a gyomrom és a hideg tej nem használ... Rennie-t meg nem akarok minden nap bevenni.
Előre is köszi a tanácsokat!
24 hetes kismama
Szia!
Nekem is nagyon ég a gyomrom, és csak a Rennie használ.De nyugodtan szedheted, napi 6 db a megengedett kismamáknak.Legalább is nekem ezt mondták.
Boldog Babavárást!
25 hetes km.
Kefír!
És figyeld meg, hogy mit ettél, amitől égni kezdett, és azt hagyd ki az étrendedből...
nálam csak az natúr, itthon készített pattogatott kukorica
nem használt se a rennie, se a tej vagy tejtermék, se keksz
néha a ropi is jó volt
tej, banán aztán egy idő után már csak a Rennie azzal keltem, azzal feküdtem mindkét terhességemnél:))
Viszont tényleg mindkét babámnak iszonyat sok haja lett:))
Köszi a válaszokat! Sajnos nekem is mindegy, hogy mit eszek, szinte minden nap ég már a gyomrom... :-( De akkor ezeket kipróbálom hátha...
Lehet, hogy most hajas babám lesz (apukája anno az volt), mert a kislányomnál fele ennyit nem égett a gyomrom 2 éve és neki kis szöszi, kevés babahaja volt :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!