Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem korai elfogadnom a használ...

Nem korai elfogadnom a használt ruhákat? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm és most mondtuk meg , hogy kismama vagyok.Ő felajánlotta a másfél éves kislány kinőtt ruhácskájit.Éppen oda akarta adni egy jótékony szervezetnek.A babakocsit is megkapnánk nagyon szép állapotban van.Neki már 2 kislánya van és nem szeretne több babot.Szerintetek nem korai elfogadnom? Kb 3-4 hét múlva ígérte hogy összeszedi a holmikat.Én ma vagyok 16+5 km
2010. ápr. 13. 12:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem korai, legalább ezekről már "lement a gond".

Nekünk a kiságyon és pelenkázón kívül már minden megvan jópár hete.

Boldog babavárást! :)

25 hetes kismama

2010. ápr. 13. 12:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem korai,én is már rengeteg babacuccot kaptam.El lehet azt tenni.Meg legalább nem kell olyan sok új dolgot venni,mert úgyis hamar kinövi a babuci.Gratulálok a babádhoz! 21hetes kismama
2010. ápr. 13. 12:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem korai. A kritikus 12 hét után már nem korai, szerintem.

Én a 17.héttől kezdtem el vásárolgatni, mert a mai világban egyszerre nem lehet mindent megvenni, mármint a terhesség végén. Apránként gyűjtögetünk mi is. Most vagyok 31 hetes és már minden megvan. Arra is gondolni kell, hogy a terhesség vége felé lehet akármi, nem várt kórház pl.

Nyugodtan fogadd el a kedves ismerősödtől a ruhákat és a babakocsit. Kedves Tőle, hogy segít :) Egyébként meg, mire összeszedi, addigra már 20-21 hetes leszel.

Boldog babavárást!

2010. ápr. 13. 12:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintemm sem korai.fogadd csak el nyugodtan.
2010. ápr. 13. 12:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki, amit adnak, fogadd el, mindegy hány hetes vagy.

Gondolom ingyen adja, cserébe vegyél a lányainak valami klassz ajándékot.

2010. ápr. 13. 12:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,nagyon várom már, hogy megkapjam a ruhácskákat.Azt viszont még nem tudjuk , hogy fiúcska vagy leányzó lesz-e a babuci:D Boldog babavárást nektek !
2010. ápr. 14. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!