Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csúnya lett a bőröm. Mit...

Csúnya lett a bőröm. Mit csináljak, hogy elmúljanak? Járt így más is?

Figyelt kérdés
Teljesen kipattogzott a vállamon, mellemen és a hátamon a bőr. Pici és nagyobb pattanások. Járt valaki így és ha igen, mi használt? Ez elmúlik majd magától? Vagy ez már mindig ilyen csúnya lesz? Régen a szolárium segített a bőrhibáimon (persze nem volt ilyen dúrva) de most nem járok már szoliba, a baba fontosabb. De gondoltam hátha valaki talált rá megoldást.
2010. ápr. 13. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Terhesen nekem is borzasztó volt a bőrö.Olyan helyeken jöttek ki patik,ahol elötte soha!(pl. mell)Amióta megszültem sehol semmi,sőt még ott is rendbe jött a bőröm,ahol elötte voltak gondok.Viszont májfolt lett az arcomon.:-( Dehát valamit valamiért...Nem csináltam vele semmit terhesen,mert akármit próbáltam semmi nem jött be,így hagytam,és megoldódott teljesen.Ezt a homronok teszik,sajna ez van.:-)

2010. ápr. 13. 11:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Akkor várok türelmesen hátha nekem is rendeződik. :-)
2010. ápr. 13. 12:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem a homeopátiás Schsüssler-só segített
2010. ápr. 13. 15:00
 4/4 S.Ági ***** válasza:
Én is hasonló cipőben járok! Nekem itt azt tanácsolták,hogy a nadin kén szappan csodákra képes! Én utána jártam de sehol,sem drogériában,sem patikában nem ismerik,és az interneten tudtam a webpatikán rendelni! Most fog érkezni igy sajnos nem tudom leirni,hogy ér e v.mit! Majd csak ez után!
2010. ápr. 13. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!