Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Elég csúnya a dekoltázsom,...

Elég csúnya a dekoltázsom, nem múlnak el a pattanások, ezért mindig vmi zárt ruhába vagyok még nyáron is. Mit tegyek hogy elmúljanak?

Figyelt kérdés
Olvastam a korábbi kérdéseket és élesztőt meg ilyeneket ajánlottak erre a problémára, de nemtudom, jó lenne ha lenne vmi egyszerű megoldás, mert már évek óta ezzel küzdök és elég önbizalomhiányos leszek tőle... :(
2009. jan. 2. 21:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem is ugyanez volt a bajom mondjuk még most is, de már csak kicsit. Én az Aknefug 5%-os gélt javasolnám, mert az pont erre való a háton és a mellkason lévő mitesszerekre illetve pattanásokra. Mondjuk nekem nem múlasztotta el teljesen, de nagyon sokat segített. Ez a krém vény nélkül kapható és kb 1300 Ft-ba kerül.
2009. jan. 2. 22:25
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Utána nézek mindenképp, de ha vkinek van még vmi ötlete annak nagyon örülnék...
2009. jan. 2. 22:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyaron probald levegoztetni, napoztatni a borodet. Esetleg keressel fel kozmetikust is, es ugyanugy mint az arcodat, a dekoltazsodat is kezeli, valamint ajanl neked valamit ra!!! Menjel el kozmetikushoz!!
2009. jan. 2. 22:36
 4/11 A kérdező kommentje:

Megyek majd a héten, de elég sok pénz...Mondjuk az a furcsa, hogy az arcom teljesen tiszta a bőröm, nincs rajta semmi...Csak a hátamon meg a mellemen ilyen :S

A nyár meg még elég messze van...akkor mindig javul, mer napozok, de ilyenkor már elég csúnya megint :(

És köszi a választ!!

2009. jan. 2. 22:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, hagyjad levegőztetni a bőrödet, mert így befülled, és nem kap levegőt. Nekem a homlokomon voltak pattanások, mert frufrum volt, és nem kapott levegőt, azóta már hosszú a hajam, és oldalra tűröm, már kezd tisztulni a homlokom. Különben az egyik barátnőmnek is a dekoltázsa pattanásos volt, ő rendes arc toniccal tisztogatta. De szerintem a babaszappan is valamit hat azért.:) De amúgy mennyi idős vagy? és mióta ilyen a dekoltázsod? mert az sem mindegy. :) ha 13-16között vagy akkor semmi gond, az egy kis idő múlva úgyis eltűnik, és szép sima lesz a bőröd. De mondjuk van egy másik barátnőm, akinek már sebesedik is. Az meg valami betegség, de most pontosan nem tudom mi. Szóval akkor érdemes elmenni orvoshoz, ha olyat tapasztalsz.:)
2009. jan. 2. 23:35
 6/11 A kérdező kommentje:

17 és fél....és már 13 éves korom óta ilyen....

Nekemis frufrum van és mégse pattis a homlokom:S pont ezért nem értem... :(

De köszi a választ!

2009. jan. 2. 23:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
a szolizástól elég jól leszáradnak,ha más nem segit! (pont ugy mitn a naptól nyáron) csak ne vidd túlzásba,mert akkor nagyon egészségtelen.
2009. jan. 3. 00:53
 8/11 anonim ***** válasza:

a szolizás és a napozás valóban leszárítja, de még egy ideig (szolitól és a naptól) megmaradnak kicsi fehér pöttyökként. bár mikor hámlasz a többségük elmúlik (:

az ilyen A-vitaminos krémeket pedig nem ajánlanám, mert teljesen kiszárítják a bőrt.. nekem például véresre cserepesedett a szám tőle, pedig a hátamat kellett bekenni, nem is az arcomat OO szóval az ilyen természetesebb módszerek jobban beválnak.. szerintem ^^

(a zárt ruhát kapásból felejtsd el. főleg nyáron)

2009. jan. 3. 01:07
 9/11 anonim ***** válasza:

Én a Zineryt-et ajánlanám, nekem bevált:

[link]

Antibiotikumot tartalmaz, és csak receptre kapható.

2009. jan. 3. 09:25
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!

Majd kozmetikust is megkérdezem h mi a véleménye ezekről:)

2009. jan. 3. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!