Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor bújik már ki,5 napom...

Mikor bújik már ki,5 napom van szülésig?

Figyelt kérdés
18-ra vagyok kiírva semmi jele,hogy kiakar bujni Csenge baba.Már nagyon haragszom.itthonról szeretnék szülni menni,mert a mi kórházunkba cscs ami van.Ugy vagyok vele ha itthonrl megyek kipihentebb leszek a szülésre mintha 2 nap kórházi nem alvás után indul meg a szülés?De mit tegyek?Elvagyok keseredve.A nyákdugó se ment el kissebb jslóim vannak csak.
2010. ápr. 13. 10:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Türelem! A nyákdugó nekem a szülés reggelén ment el. Szerintem ha nem is akar jönni a kiírt napig, akkor sem kell kórházba bevonulnod! Legalábbis nálunk szó sem volt róla. Én a kiírt dátum után 1 nappal szültem, az nst-n nem volt teljesen rendben minden, így már ott is maradtam a szülőszobán. 9:30-kor kezdődött az nst, 13:05-kor repesztettek burkot, 15:55-re a pocakomon kúszott-mászott a lányom - kívülről:). Úgyhogy nyugi, ne siettesd, jön, amikor jönni akar!

Könnyű szülést kívánok!

6 hós kisasszony anyukája:)

2010. ápr. 13. 10:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia, tapasztalatom nincs, mert még csak 31 hetes vagyok az első babával. De nehogy haragudj a babára vagy a világra :))) Van akinek csak a 42. héten indul meg a szülés. A baba érzi, hogy mikor szeretne jönni. Kicsi türelem még. Minden rendben lesz majd, meglátod.

Én pl június 20-ra vagyok kiírva, de pont tegnap voltam UH-n, ahol közölték hogy 2 héttel kisebb a baba. Lehet Nálad is ez van, hogy nem pont 28 napos ciklusaid voltak és nem is jársz még annyira előre az időben. Vagy egyszerűen jól érzi magát a baba bent. Ne gondolj semmi rosszra, és picike türelem.

Drukkolok Nektek és könnyű szülést kívánok!

2010. ápr. 13. 11:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Ugyanezt éreztem, mint Te.....két hete. Elegem volt mindenből, katasztrófa volt az alvás, fájt minden mozdulat és három napom volt még a kiírtig. Se jósló fájás, se nyákdugó se semmi.

Nagyon el voltam keseredve, mert aznap nst-n már nem találkoztam az ismerős kismamikkal, vagy ha igen, akkor azok pont akkor feküdtek be szülni.

Este lefekvés előtt kértem a Kislányomat, hogy érkezzen meg a kiírt napig, mert nagyon szeretném már látni.

És csodák csodája éjfél előtt pár perccel elfolyt a magzatvíz.

Szóval türelem........fogja tudni a kis Pocaklakód, hogy mikor kell érkeznie.

Nagyon könnyű, szép szülést kívánok Neked.

2010. ápr. 13. 12:00
 4/7 anonim ***** válasza:
sajnos azt kell mondanom ha a kiírt napon nem indul meg a szülés,egy hetet még várnak,minden nap nst-re kell majd járnod,és ha nincs baj nem is fogják megindítani abba az egy hétbe.tapasztalatból mondom:(én is nagyon kivoltam!!!tudom mit érzel!!!ráadásul mi farosak is voltunk úgyhogy össze is sikerült vesznem az orvossal hogy mire várunk még amikor császárral kell szülnöm!
2010. ápr. 13. 13:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ!Utols válaszoló mikor szültél?
2010. ápr. 13. 13:32
 6/7 anonim ***** válasza:
szia bocsi a késői válaszért,02.19. hamarosan két hónaposok leszünk.ha még nem indult meg a szülés írj:) de nagyon drukkolok neked!Sok sikert és kitartást:)
2010. ápr. 16. 12:08
 7/7 anonim ***** válasza:

11.58-as vagyok. Mi a helyzet? Már kórházban vagy? Esetleg már meg is született a baba? :)

Drukkolok és várunk majd vissza!

2010. ápr. 16. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!