Mikor bújik már ki,5 napom van szülésig?
Szia! Türelem! A nyákdugó nekem a szülés reggelén ment el. Szerintem ha nem is akar jönni a kiírt napig, akkor sem kell kórházba bevonulnod! Legalábbis nálunk szó sem volt róla. Én a kiírt dátum után 1 nappal szültem, az nst-n nem volt teljesen rendben minden, így már ott is maradtam a szülőszobán. 9:30-kor kezdődött az nst, 13:05-kor repesztettek burkot, 15:55-re a pocakomon kúszott-mászott a lányom - kívülről:). Úgyhogy nyugi, ne siettesd, jön, amikor jönni akar!
Könnyű szülést kívánok!
6 hós kisasszony anyukája:)
Szia, tapasztalatom nincs, mert még csak 31 hetes vagyok az első babával. De nehogy haragudj a babára vagy a világra :))) Van akinek csak a 42. héten indul meg a szülés. A baba érzi, hogy mikor szeretne jönni. Kicsi türelem még. Minden rendben lesz majd, meglátod.
Én pl június 20-ra vagyok kiírva, de pont tegnap voltam UH-n, ahol közölték hogy 2 héttel kisebb a baba. Lehet Nálad is ez van, hogy nem pont 28 napos ciklusaid voltak és nem is jársz még annyira előre az időben. Vagy egyszerűen jól érzi magát a baba bent. Ne gondolj semmi rosszra, és picike türelem.
Drukkolok Nektek és könnyű szülést kívánok!
Ugyanezt éreztem, mint Te.....két hete. Elegem volt mindenből, katasztrófa volt az alvás, fájt minden mozdulat és három napom volt még a kiírtig. Se jósló fájás, se nyákdugó se semmi.
Nagyon el voltam keseredve, mert aznap nst-n már nem találkoztam az ismerős kismamikkal, vagy ha igen, akkor azok pont akkor feküdtek be szülni.
Este lefekvés előtt kértem a Kislányomat, hogy érkezzen meg a kiírt napig, mert nagyon szeretném már látni.
És csodák csodája éjfél előtt pár perccel elfolyt a magzatvíz.
Szóval türelem........fogja tudni a kis Pocaklakód, hogy mikor kell érkeznie.
Nagyon könnyű, szép szülést kívánok Neked.
11.58-as vagyok. Mi a helyzet? Már kórházban vagy? Esetleg már meg is született a baba? :)
Drukkolok és várunk majd vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!