16 hetes múltam, és semmi tünetem nincs, semmit nem érzek, csak néha-néha szurkál a hasam alja! Ugye nincs semmi baj?
Örülj neki, hogy megkímél a tested! Ennyi idős terhességnél már nincsenek olyan domináns tünetek mint pl. a mellfeszülés. De lehet: székrekedésed, hasszurkálásod, színváltozás a bimbóudvaron, gyakori vizelési ingered, gyomorégésed, striad, alkalmanként fejfájásod.
Melyiket hiányolod? :)
hát ebből 3 keményen megvan,az állandó pisi,a hasszurka,ésa fejfájás!
de nekem már volt egy rosszul végződött terhességem,és nagyon félek!
ja de köszönöm a választ!
Szia! Én a 12-13. hétig nagyon émelygős, hányós voltam, és utána mint ahogy a nagykönyvek írják, elmúlt minden tünetem. Én örültem neki. 16 hetesen semmi más nem tűnt fel, mint hogy elkezdett növögetni a pocim. Aztán rá 1 hétre megmozdult, és most már abból tudom hogy kismami vagyok, hogy időnként jelentkezik a pocilakóm :)
Szóval nyugi, élvezd a pocakos hónapokat!
Mi baj lenne? Én a 22. hétben vagyok, és soha semmi tünetem nem volt.
Nyugi!
Nekem is volt sajnos rosszul sikerült terhességem,de nincs baj ha nincs zöldes bűzös folyásod.Én ezzel nyugtatom magam,és már alig várom hogy megmozduljon a pici.Nekem sincs panaszom a gyomorégésen,a méhszalag feszülésén kívül.Állítólag a 2. trimeszter a legkellemesebb szakasza a terhességnek!
Boldog babavárást neked!
15 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!