Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes múltam, és semmi...

16 hetes múltam, és semmi tünetem nincs, semmit nem érzek, csak néha-néha szurkál a hasam alja! Ugye nincs semmi baj?

Figyelt kérdés
nagyon félek,hogy valami baj van a babával! vagy azt megérezném?
2008. szept. 26. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy megkímél a tested! Ennyi idős terhességnél már nincsenek olyan domináns tünetek mint pl. a mellfeszülés. De lehet: székrekedésed, hasszurkálásod, színváltozás a bimbóudvaron, gyakori vizelési ingered, gyomorégésed, striad, alkalmanként fejfájásod.

Melyiket hiányolod? :)

2008. szept. 26. 21:37
 2/7 A kérdező kommentje:

hát ebből 3 keményen megvan,az állandó pisi,a hasszurka,ésa fejfájás!

de nekem már volt egy rosszul végződött terhességem,és nagyon félek!

ja de köszönöm a választ!

2008. szept. 26. 21:43
 3/7 A kérdező kommentje:
még annyit,hogy már nehezemre esik lehajolni is a cipőmet becsatolni,mert nyomódik a hasam! nem tudom mi lesz később?:)
2008. szept. 26. 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem sem volt semmi tünetem, míg el nem kezdett mozogni a babám, meg nőlni a pocakom. Ne aggódj később még rosszabb lesz a lehajolás, de még a szimpla levegővétel is. Nekem most 31 hetesen kezd nehéz lenni a hajolgatás, borotválkozás, cipőbekötés. Kitartás. Minden jót!
2008. szept. 27. 05:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én a 12-13. hétig nagyon émelygős, hányós voltam, és utána mint ahogy a nagykönyvek írják, elmúlt minden tünetem. Én örültem neki. 16 hetesen semmi más nem tűnt fel, mint hogy elkezdett növögetni a pocim. Aztán rá 1 hétre megmozdult, és most már abból tudom hogy kismami vagyok, hogy időnként jelentkezik a pocilakóm :)

Szóval nyugi, élvezd a pocakos hónapokat!

2008. szept. 27. 08:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi baj lenne? Én a 22. hétben vagyok, és soha semmi tünetem nem volt.

Nyugi!

2008. szept. 27. 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is volt sajnos rosszul sikerült terhességem,de nincs baj ha nincs zöldes bűzös folyásod.Én ezzel nyugtatom magam,és már alig várom hogy megmozduljon a pici.Nekem sincs panaszom a gyomorégésen,a méhszalag feszülésén kívül.Állítólag a 2. trimeszter a legkellemesebb szakasza a terhességnek!

Boldog babavárást neked!

15 hetes kismama

2008. szept. 27. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!