Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan táplálkozzak fehérjedús...

Hogyan táplálkozzak fehérjedúsan, ha hányingerem van a hústól, tejterméktől és tojástól?

Figyelt kérdés
Csak gyümölcsöt (nyersen) és zöldséget (főzelék, lecsó) eszem szívesen, minden mástól hányok. Kenyérfélék se nagyon csúsznak.
2010. ápr. 12. 21:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Hany hetes terhes vagy? Csak mert ha az elejen vagy meg, akkor ne aggodj, elmulik. En ugyanigy voltam a rosszulletes idoszakban, hogy semmilyen hust nem tudtam megenni, es nekem is leginkabb a zoldseg es gyumolcs ment. De aztan ahogy elmult az elso harom honap, minden visszaallt normalisan, es ujra tudok enni hust. Ugyhogy ne aggodj. :)
2010. ápr. 12. 21:55
 2/3 A kérdező kommentje:
8 hetes vagyok. Végülis, azzal biztos nem ártok, ha főleg zöldség-gyümölcsöt eszem egyelőre....
2010. ápr. 12. 22:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Elso vagyok. Bizony nem artasz vele semmit. Es azt gondolom, a rosszulletek miatt az elso idoszakban amugy is az a lenyeg, hogy mindegy, hogy mit csak egyel. Hiszen mar az is sikerelmeny, ha tudsz enni barmit is. Ugyhogy nyugodj meg, el fog ez mulni, es utana majd bepotolod. :)
2010. ápr. 13. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!