Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek nem hiányzik?

Nektek nem hiányzik?

Figyelt kérdés
18 hetes kismama vagyok. Nem voltam alkoholista de volt hogy megittam a terhességem előtt pár pohár bort vagy sört.Persze most nem iszom mint mondtam nem vagyok alkesz:D Inkább az íze miatt esett jól nem a hatásmiatt. Nekem most nagyon hiányzik hogy nem ihatok. Csak kiváncsiságból kérdem hogy ti is így vagytok vele ?

2016. jún. 16. 20:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szia! Én eléggé bele szoktam menni az éjszakába a terhesség előtt. Bor, pálinka volt a fő kombó, de mióta tudom, hogy jön a baba, rövidet egyáltalán nem, néha- néha, de tényleg nagy ritkán megiszom egy pohár hosszú lépést vagy egy pohár sört. Nekem hiányzik. Mármint én sem remegek érte vagy ilyenek, de elég nagy a baráti társaság, és amikor látom, hogy mindenki olyan jó ízűen kortyolgat. Na az tud picit zavaró lenni, dehát nem bánom 😊, ez van. Természetesen az embernek meg mindig az kell jobban, amit nem lehet. Néha nyugodtan lehet inni 1-1pohár sört vagy bort. Semmi baj nem lesz. Ezt az orvosom is mondta. Sőt, kifejezetten jótékony hatása is van. Nyilván nem minden egyes nap, hanem mondjuk talán a heti egy pohárkával belefér 😊
2016. jún. 17. 09:45
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy ennyien írtatok :) megnyugodtam hogy nem vagyok egyedül. Én sem merek inni mert nagyon féltem a kicsit. Max néha egy egy kortyot de egy pohárral nem merek. Egyik kismama írta hogy nagyon kívánta az ízeket a folyadékban. Ugyanígy vagyok ezzel. A vizet nehezen bírom meginni mindig szörpel ízesítem vagy üdítőt iszom. Tudom, hogy nem kellenne. Eddig szinte sosem éltem ilyenekkel és csapvizen nőttem. Várom még a tapasztalatokat :)
2016. jún. 18. 22:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Én nagy pálinkás voltam terhesség előtt!!! :) imádok a párommal iszogatni, olyankor annyit marhulunk, szórakozunk, kipihenjük a hét fáradalmait. Mióta terhes vagyok persze nem iszunk egyáltalán... Illetve én nem, ő néha iszik egy-egy sört. Hiányoznak azok az esték, amikor úgy el tudtuk engedni magunk, de természetesen nem bánom, hogy vége! :) tervezett baba, így tudtam, reméltem, hogy hamarosan eljön ez az idő! :) kivárom a sorom, de aztán egy hatalmas buliban megünneplem az elmúlt évek összes megünnepelni valóját!!! :D
2016. jún. 19. 20:42
 14/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolso ugyanigy erzek vegre valaki 😊😊 Mikorra varod a babadat?
2016. jún. 22. 11:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Szeptember közepére! :) Te???
2016. jún. 22. 20:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Látom, hogy 18 hetes vagy, de a számolgatás ebben a nagy melegben nem nagyon megy! :D
2016. jún. 22. 20:22
 17/17 A kérdező kommentje:
En november 20. 😊😊
2016. jún. 23. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!