A barátnömnek 0.65 lett az afp jo az?
Figyelt kérdés
2008. szept. 26. 19:06
1/4 anonim válasza:
Hát ez sajnos alacsony, Down kórra utal. De ezt biztos elmondta neki a dokija is, nem?
22 hetes kismama
2/4 anonim válasza:
azért nem kellene ennyire durván fogalmazni!
egyáltalán nem biztos,hogy baj van,mert ez már annyira elavult vizsgálat,hogy nagyon sokszor rossz eredményt ad! külföldön már nem is nagyon csinálják!
3/4 anonim válasza:
A papírforma szerint 0.7-2.5 között jó az érték, de nekem van egy ismerősöm akinek 0.6 lett és mégis egy egészséges kisfia született úgyhogy egyáltalán nem biztos ez az érték, nagyon sok minden befolyásolhatja. Egyébként meg úgyis csinálnak ilyenkor egy genetikai uh-ot és ott legalább majd meglátja a barátnőd hogy minden rendben van a babával.
4/4 anonim válasza:
Nekem 0.62 volt! Minden eredményem ennek ellenére neatív, számít, hogy mikor veszik, nekem pont 16 hetesen vették, ráadásul a súlyom is magas. Tehát összeségében a 12 heti uh, a 16 heti vérvétel és a 18 heti genetikai uh-ot nézik eggyütt. Ha barátnőd nyugtalan, menjen el 4d-re ott tüzetesebben megnézik a bébit, Az afp pedig egy totál hülye vizsgálat, a terhes nők 80%-át stresszelik vele.
Üdv 30 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!