Van itt olyan akinek nagyon korán nyilvános lett a terhessége?
7 hetes terhes vagyok, nemrég mondtuk el a szűk családi körnek a nagy hírt. Mindenkit megkértünk, hogy ne adja tovább, mert korai még. Tartották is magukat az adott szóhoz, a párom testvére például még a menyasszonyának sem mondta el :) Ehhez képest tegnap gratulál a volt kolleganőm és azt mondja, hogy az ex-munkahelyemen mindenki arról beszél, hogy babát várok. Nem tudom hogy derülhetett ki, talán onnan, hogy a háziorvosom rendelőjében volt két távoli ismerős, és ők esetleg értették a váróteremben elhangzott utalásokat ami az orvos és köztem ment végbe, de hát az sem volt egyértelmű, plusz azoknak az ismerősöknek közük sincs a volt munkahelyemhez.
Az utóbbi hónapokban felszedtem pár kilót, így már kaptam ezelőtt is olyan kérdéseket, hogy "nem vársz babát"? De most mindenki biztosra véli, hogy azért híztam meg...
Kicsit bosszantó, hogy ilyen hamar nyilvánosságra került, volt még valaki hasonló helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!