Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Brutális székrekedésre mit...

Brutális székrekedésre mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Egy hete voltam utoljára normálisan wc-n, azóta kétszer sikerült egy kicsit. Ami eddig nem használt:

- aszalt szilva

- savanyúkáposzta leve

- zabkorpa

- Tamarinlax lekvár

- Laevolac szirup

Van esetleg valakinek még tippje? Dokihoz szerdán megyek, de nem szeretném addig húzni, mert nagyon szenvedek.

39 hetes kismama

2010. ápr. 12. 17:37
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Örülök! :))
2011. márc. 29. 21:57
 22/23 farkaszs válasza:
éhgyomorra sok sok MELEG VÍZ
2014. febr. 28. 21:30
 23/23 anonim ***** válasza:
éhgyomorra én sok sok melegvizet ittam, majd rá 100%os szilvalevet...ezután parafinolajos zselét (napi kétszer), utifümaghéj kivonat sok sok vizzel szintén..ez is napi kétszer. spenot, alma, soska...napi szinten. végül glycerines kup..semmi nem történt...majd 3 darab hashajto egyszerre, szennalevél teával...szintén semmi. na ekkor mentem be a korházba, ahol beöntést adtak.. (hiába mondtam, hogy már azon is tul vagyok) na megcsinálták a beöntést 30 cm-re feltették a csövet, 2 liter langyos cukros vizzel átmostak.... az sem segitett. felirtak egy olyan készitményt, amit a vastagbéltükrözés elött kell használni. sirva jöttem ki a korházbol. se ülni, se állni, se feküdni nem tudok. folyamatosan vérzek, már ha csak pisilek akkoris. végül ez az utobbi szer kimosott...de rettegek, hogy mi lesz tovább.. jaa és még mielött valaki irná, napi 1,5 orát tornázok és 4 liter tiszta vizet iszok!
2014. jún. 8. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!