Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Brutális székrekedésre mit...

Brutális székrekedésre mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Egy hete voltam utoljára normálisan wc-n, azóta kétszer sikerült egy kicsit. Ami eddig nem használt:

- aszalt szilva

- savanyúkáposzta leve

- zabkorpa

- Tamarinlax lekvár

- Laevolac szirup

Van esetleg valakinek még tippje? Dokihoz szerdán megyek, de nem szeretném addig húzni, mert nagyon szenvedek.

39 hetes kismama

2010. ápr. 12. 17:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én 26 hetes terhes vagyok és az elejétől fogva ezzel a gonddal küszködtem. Én is mindent kipróbáltam, de semmi nem használt. biztos jó a beöntéses módszer is de az nem lehet valami kellemes, nekem is ajánlották a glicerines kuppot, ahhoz sem füllött a fogam. Így hát bementem a gyógyszertárba és vettem homeopátiás bogyókat(opium nevezetűt, de van vagy 15 féle), amiből napi 5-öt kell nyelv alá helyezni és elolvad. Édes finom íze van. Azért jó ez, mert nem az a hatása, hogy akkor most egy heti székrekedés után az ember össze eszik mindent és hasmenés lesz a vége, hanem teljesen beállítja a székletedet napi szintűre. Nekem csak ez segített, azóta nincs székrekedés, nincs hasmenés tőle, és nem is kellemetlen, nem kell a fenékbe helyezni hozzá semmit:)
2010. ápr. 12. 23:27
 12/23 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem a glicerines kúp vált be legjobban!!!Egyébként ,ha szereted a kivit,akkor abból vagy 4-5 darab!De előbb a glicerines kúp!Üdv:26 hetes kismama
2010. ápr. 13. 08:22
 13/23 anonim ***** válasza:

szia!

sajnos ugyanigy voltam,mint te. a 9 hónapot glicerines kuppal csináltam végéig.az vált be egyedül.

2010. ápr. 13. 09:51
 14/23 anonim ***** válasza:
A glicerinkúp segít,próbáld ki!
2010. ápr. 13. 10:30
 15/23 anonim válasza:
Én már teljesen kivagyok.Ez nem székrekedés hanem szétrepedés.1 hete nem produkáltam előtte is csak 1-2 bogyót.Próbáltam:búzakorpa,kefír,meleg citromos víz reggel,aszalt szilva rá tej,sok folyadék,lenmag olaj,alma,narancs,paradicsom rá tej.Segítsetek.12 hetes kismama vagyok.
2011. márc. 28. 16:23
 16/23 anonim ***** válasza:

Még mindig: beöntés.

(gyógyszertárban kézi pumpás beöntő készülék kapható)

2011. márc. 28. 17:14
 17/23 anonim válasza:
van az is és heti 4szer sportolok is(futás,spinning,kondi)
2011. márc. 28. 17:16
 18/23 A kérdező kommentje:

Esetleg a Tamarinlax lekvárt próbáltad már? Nekem ekkor már az sem használt, de amióta szoptatok, és néha előfordul ilyesmi, eszem belőle egy kanállal, és reggelre minden oké.

Fontos, hogy ne a Tamarint vedd, mert az görcsöket okoz, hanem a Tamarinlaxot.

Jobbulást, és jó babavárást! :)

2011. márc. 28. 17:35
 19/23 anonim válasza:
köszi kipróbálom:)
2011. márc. 28. 18:08
 20/23 anonim válasza:
ma reggel vettem 1 üveg 100%os ananászlevett és sikerült!!!!!!olyan boldog vagyok és felszabadult
2011. márc. 29. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!