Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi tünetei a 4. hét...

Terhességi tünetei a 4. hét körül voltak valakinek?

Figyelt kérdés

Már van egy gyerekem, de az elsőnél nem éreztem semmit. Most viszont együttlét után egy héttel görcsölt a hasam. Rá egy héttel fáj a mellem, szédülök, sárga folyásom van, és folyamatos a meg fog jönni érzés, állandóan babákra gondolok, puffadok, hányingerem van, olyan a szaglásom, mint a vadászkutyának, és ég a fejem. nem akarom bedumálni, de úgy érzem terhes vagyok .

Nem terveztünk amúgy babát, csakhát történt egy kis baleset, pont a peteérésemkor.

Az létezik, hogy ennyire korán produkálok tüneteket? Már voltam terhes, szóval érzékenyebb vagyok.

2016. jún. 14. 12:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek voltakilyen korán tüneteti, nekem csak mindjárt megjön érzésem volt nemvárt előtt 3 nappal,a többi tünet csak később jött.
2016. jún. 14. 12:41
 2/3 anonim ***** válasza:
fájt a mellem, duzzadt, elkezdtem érzékeny lenni a szagokra, és bizony volt, hogy hánytam. 6 hetes voltam, amikor kiderült, hogy jön a baba. De addigra biztos voltam benne, hála a tüneteknek.
2016. jún. 14. 13:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Utólag visszagondolva igen. Fájt és megduzzadt a mellem, de azt gondoltam, ez lehet a menstruáció előjele is. Ezen kívül még egy valami volt: olyan érzésem volt odalent, mintha "átrendeződnék". Nyomkodásokat, mocorgásokat, kavargásokat éreztem. Mint amikor egy szobában tologatják a bútorokat. :D Nem gondoltam, hogy ez bármit is jelentene, de utólag egyértelmű jelnek látom. Csak még sosem éreztem hasonlót.
2016. jún. 14. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!