Háziorvos terhesség 6. hetétől felvesz táppénzre mit gondoltok, mert a munkahelyen elég stresszes a helyzet és nekem meg elég nehezen jött össze a baba?
Figyelt kérdés
Duphaston és Closty kúrán voltam, a dokim mondta hogy 3 hónapig házasélet tilalom és Ultrogeston hüvelykapszulát kell használjak reggel meg este.2010. ápr. 12. 14:25
11/15 anonim válasza:
Betegszabira (15nap) az átlagkereset 70%-a, utána 60%-a jár.
És igen, ez kevesebb, mint a nettó fizud, sajnos. Én emiatt dolgozni fogok még 3 hétig, akkor leszek 34 hetes.
12/15 anonim válasza:
A doki biztos felvesz, de ezek alapján nem indokolt.
Ezt gondolom.
Nekem lombik gyerekeim vannak, de simán dolgoztam, pedig nem "kell" a pénz, de minek ücsörögtem volna otthon??? Ha kutya bajom?
13/15 anonim válasza:
hát azért szerintem ezzel igenis táppénzre kell menni ha stresszes a melóhelyed.én 5 hetes kortól itthon vagyok,mert nekem is stresszes a melóm,meg vegyszerekkel dolgoztam.én 70% táppénzt kapok.és egyből amikor elmentem táppénzre a következő fizuval már folyósították is mivel a munkahelyem tb kifizetőhely.
14/15 anonim válasza:
Attól függ mennyit kerestél 2009ben, az adós papírodon meg tudod nézni a pontos összeget. Annak a 70%-át oszd el 365-el, majd szorozd meg az adott hónapban lévő napok számával. Nekem nem sokkal volt kevesebb, mert a táppénz a hétvégi napokra is jár.
15/15 anonim válasza:
Utolsónak: a táppénzt 70%-ról 60%-ra csökkentették, így rossz a számítás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!