Izületi gyulladásom összefügghet a várandósságommal?
Figyelt kérdés
16 hetes vagyok és egy héttel ezelőtt teljesen váratlanul és érthetetlenül begyulladt a vállam úgy, hogy alig bírtam mozgatni, s a fájdalomtól majd' csillagokat láttam. Sosem volt hasonló panaszom. Terhességem miatt a doki nem tudott lényegében megvizsgálni, sőt még fájdalomcsillapítást sem kaptam eleget. :( Összefügghet ez a terhességgel?2008. szept. 26. 14:10
1/2 anonim válasza:
Szia! Igazából nem tudom, de épp ma láttam egy lányt, aki csak járókerettel tudott menni. Csak annyit mondott, hogy az orvosok nem tudják, hogy ízületi gyulladás, vagy sérv. Szóval, gondolom, ha neki ilyen problémája lehet, akkor másnál is lehet hasonló.
2/2 anonim válasza:
Hat hogy a valladat mennyire terheli meg a baba, azt nem tudom, de izuleti gyulladas siman elofordulhat terheseknel. Nem lehet, hogy elaludtad a vallad? (Csak mert nekem is nagyon faj, es en elaludtam...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!