28 hetes vagyok. Tegnap előtti adatok: BPD:83mm, AC:283mm, FL:57mm, becsült súly: 2036g. Nem túl nagyok ezek a méretek?
bpd 72
ac 242
fl 54
a ti méreteitek kb 31 32, hét
de ezel csak átlagok
Nagyobbak, mint az átlag. Én kereken 29 hetesen voltam 4D-sen, sokkal precízebben lemérték, mint a doki szokta és akkor volt a BPD 75mm, az AC 260mm, az FL 55mm és erre dobott ki a gép 1500 grammos becsült súlyt. A szonográfus már így is azt mondta, hogy nagy baba, a különböző méretek egy-másfél héttel nagyobb babát jeleznek, mint 29 hét, és a statisztikai diagram alapján 4100 gramm körül várható a születési súlya, ha nem jön korábban, vagy ha a placentám nem kezd el rohamtempóban öregedni.
Nem hiszem, hogy baj az, ha ennyivel nagyobb a babád. Nem lehet, hogy elszámoltak? A ciklusaid szabályosak voltak? Korábbi ultrahangon nem volt eltérés?
A ciklusom mindig szabályos volt, de lehet, hogy tényleg elszámolták... Ha nem a méreteket, akkor a terhességi kort?!
Én 23,5 hetesen voltam 4D-s UH-on, akkori méretek BPD:58,1mm; AC:190,6mm; FL:43,6mm; súly:650g voltak. Ezek alapján?
Szia.Lehet elvagy számolva,de az is lehet,hogy nem mérték jól.Nekem 30hetesen,Bpd:7,75cm,Hc:28,03,Ac:25,6,Fl:5,16
becsült súlya:1260gr...
Minden jót
35hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!