Az orvosom azt mondta, hogy a 30. héten a babák átlagosan 300-500 g súlyúak?
Ezen teljesen elképedtem, amikor tudtommal ilyenkor már bőven egy kiló felett van a súlyuk.
Szerintetek ez a doki tudja egyáltalán, hogy mit csinál? Szerencsére nem fogadott doki, nem nála fogok szülni, hanem ügyeletesnél, de akkor is.
Vagy csak én tudom rosszul, és 30 hetesen tényleg csak 30-50 dkg átlagban a babák?
30hkm
Nálunk 29 hetesen 1450 g volt, azt mondta teljesen ideális.
Lehet félremondta az ügyeletes, kizárt, hogy ne tudná, hogy mennyi egy ennyi hetes baba átlagos elvárt súlya. Vagy nem nőgyógyász. Vagy úgy érte 1 kiló és 30-50 deka -csak az egy kilót elfelejtette mondani.
mindenesetre nem kell vele foglalkozni, még jó, hogy nem a fogadott dokid, illetve nem sok vizet zavar a mondandója.
Még az 1300-1500 gr is alulról veri a súlyhatárt ennyi idősen.
Az első fiamat a 32. héten 1790- gr-ra becsülték, és csóválta a fejét a szonográfus, hogy kicsike (3640 gr-mal született végül).
28 hetesen volt 980 gramm (becsült súly)a fiam. 40. héten született 3570 grammal.
lehet fáradt volt az orvosod
24. héten ennyi a súlyuk. Logikusan:
Egy 500 gramm vagy a feletti babát már életben tudnak tartani, ha megszületik, ezért van az, hogy a 24. hét után született korababáknak már jók az esélyeik az életben maradásra, és ezért is nevezik innentől koraszülésnek, nem pedig vetélésnek.
30. héten 1500 grammosak átlagban.
Nagy hülyeség.
27.héten 1060 gr volt nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!