Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippelős! Szerintetek látszik...

Tippelős! Szerintetek látszik már?

Figyelt kérdés

Hány hetesnek tippeltek?

[link]

[link]

2016. jún. 10. 09:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem látszik már, de elölről nem tudok tippelni, csinálj képet oldalról! :)
2016. jún. 10. 09:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez határeset még így bugyiban is, mert nagyon kitolod. Ha egyenesen állnál, akkor szerintem túlsúlynak is betudható még, nyilván nem sokáig. :)

Viszont ruhában nem hiszem hogy látszana...

2016. jún. 10. 09:14
 3/9 A kérdező kommentje:

Kedves első!

A második kép oldalról van.

Kedves második!

Nem toltam ki és nem vagyok túlsúlyos sem.

2016. jún. 10. 09:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondtam, hogy túlsúlyos vagy, csak azt, hogy az a "kis púp" a hasadon betudható túlsúlynak olyan valaki számára, aki nem ismer, mert a nők egy nagy csoportja a hasára halmozza a zsírt amikor elkezd hízni.

Továbbá az oldalsó képen a derekad "C alakú", ezt csak úgy lehet elérni, ha az ember kitolja a pociját.

2016. jún. 10. 09:24
 5/9 A kérdező kommentje:
igen, kicsit ki van tolva, c alak igaz. Én csak egy kicsit vettem észre magamon hogy látszik. Alul ilyen félkör alakban van csík. Oldal nézetből meg a hasam "legcsücske", ott ahol kicsit hegyes vagy nem tudom hogy fogalmazzam, az amúgy nem volt eddig, csak most, hogy terhes vagyok.
2016. jún. 10. 09:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Az ember saját magának viszonylag hamar érzi/látja, hogy nem pont olyan, mint volt.

Aztán az ismerősöknek tűnhet fel, hogy "megváltoztál", de aki nem ismer, annak sokáig nem látszik.

Hány hetes vagy amúgy?

2016. jún. 10. 09:49
 7/9 A kérdező kommentje:
most lépek a 10. hétbe
2016. jún. 10. 09:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Én nem mondanám terhes pocaknak, inkább csak azt, hogy van némi súlyfelesleged. Ha tippelnem kéne... Hát.. Esetleg puffadás lehet akkor olyan 9-10.hét?
2016. jún. 10. 11:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!! Jajj nagyon betaláltam most nézem :)

Elmegyek valami tippelős szakinak! Vagy elkezdek lottózni :D

2016. jún. 10. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!