Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » NAGYON FONTOS! Igy kb mennyi...

NAGYON FONTOS! Igy kb mennyi lehet az eselye a teerbeesesnek? Tobbi lent

Figyelt kérdés

Menstruaciom vege utan 3 nappal(kedden mult el, a dolog penteken tortent.igaz hogy ilyenkor kisebb a teherbeeses eselye?)A baratommal pettingeltunk.Meg mindketten szuzek voltunk akkor.

Mondta hogy probaljuk ki milyen lehet ha nem az ujjat teszi be.

Nem volt ovszerunk mivel nem is nagyon terveztuk ezt a dolgot, viszont mielott berakta volna (min.) fel oraval elotte elelvezett.Termeszetesen megtorolte, aztan "elcsomagolta".Betette, nem nagyon mozogtunk csak magara az erzesre voltunk kivancsiak.(elovaladek nem jott amig bennem volt)

Kb 1,5-2 oraval kesobb ugyan ez, elovaladek nelkul, csak utana elvezett el mert leszoptam.

Nagyon fiatalok vagyunk meg egy gyerekhez, es tudom hogy felelotlenek voltunk mert hogy ez nem jatek, de kb hetfo ota rosszul vagyok, nagyobb etvagy, neha emelygek vagy enyhe hanyingerem van, esetleg alahsi fajdalmak/gorcsok, de az is lehet hogy ezek csak a stressz miatt vannak, vagy bebeszelem magamnak😳

Mennyi lehet az eselye a teherbeesesemnek, es ha megis megtortent a baj hogyan kozoljem anyukammal?

A gyekerek semmikepp sem tarthatnank meg, tul fiatalok es felelotlenek vagyunk...

Amint tudok veszek majd terhessegi tesztet, ezek arban kb mennyik, es melyik fajtat erdemes venni?

Nagyon halas lennek a valaszoloknak, termeszetesen ha hasznos folgot mondanak

Helyesirasi hibak miatt elnezest, es tovabbi szep estet mindenkinek

2016. jún. 9. 21:33
1 2
 11/17 Vilcsianyuja ***** válasza:

A menstruációdnál nem az számít, hogy mikor múlik el, hanem csak az, hogy mikor kezdődik. Az első nap. Meg az, hogy milyen hosszúak a ciklusaid. Ha átlag 28 napos ciklusod van, mondjuk 5 napos menzesszel, akkor felteszem, előző pénteken jött meg, tehát a szerencsétlen akció egy héttel utána történt. Az még nem a legveszélyesebb talán, de ahhoz eléggé, hogy most parázhass pár hétig. Kislány, még menstruáció alatt is sikerül valakinek teherbe esni! És még előváladéktól is sikerül. Ne légy hülye, ne engedd be a kedves barátodat gumi nélkül! Először akkor érdemes tesztelned majd, amikor a következő menzeszednek meg kellene jönnie, de késik. Ha nagyon türelmetlen vagy, akkor már tesztelhetsz a mensi előtti hétben is, de egy esetleges negatív eredményből még nem mehetsz biztosra, akkor lehetsz teljesen nyugodt, ha megjön.

Tényleg nem olyan nagy az esély, hogy teherbe ess, de légyszi tanulj ebből. Milyen durva lenne már, még rendesen meg se dugtak, de bekapod a legyet... Ha megúszod, ne az legyen a tanulság, hogy múltkor se lett baj...

A rosszulléteket egyértelműen beképzeled magadnak.

Azzal most ne foglalkozz, mit mondanál anyukádnak, majd ráérsz ezen agyalni, ha netán tényleg baj van.

2016. jún. 9. 22:57
 12/17 anonim ***** válasza:

A késés az elso tunet altalaban..

Amugy ha kèsik akkor facelle tesztet ajanlom. Rossmanban kaphato. Kb 600.-

Ket nappal a keses elott nekem kimutatta a babat.:)

7es voltam

2016. jún. 9. 23:18
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

9-es vagyok

Az elsőnél egy picit nagyobbnak tűnt a mellem, ezèrt gyanakodtam (esemény utàni tablettàt is vettem be egyèbként, úgyhogy tènyleg ne vegyétek félvàllról a védekezést mert lehet hogy hiàba időben veszi be az ember màr késő!), a menstruàcióm pedig mindig nagyon össze-vissza volt meg, azt is nagynehezen később szàmoltam csak ki hogy kb akkor kellett volna megjönnie, úgyhogy nekem egyiknél sem volt 'tünet' az elmaradása

Egyèbkènt szerencsés vagyok, a 3. trimeszter-béli gyomorsavon és az elsőnél vizesedésen kìvül semmi bajom nem volt!

2016. jún. 10. 00:38
 14/17 anonim ***** válasza:

Vesztek egy tesztet, megcsinálod és megnyugszol.

Legközelebb meg jobban vigyázol!

Nem riogatni akarlak, de nekem így lett egy kislányom. :)

Mensi végén, előváladékból.

Ha nem akarsz babát, MINDIG védekezz!

A gumi 800, az abortusz 40 ezer (kb).

2016. jún. 10. 07:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Igen, igy ebben a formában van esélyed teherbe esni, ha elment a párod,és utána csak megtörölte, attól még a húgycsőben benne marad a sparmium, ami újabb előváladékkal ki is jön..! Mi a párommal kb 2éve ""védekezünk"" megszakítással, de mi nem is igy csináljuk, mint ti.! :)

Bárhol vehetsz terhességi tesztet, pl gyógyszertár,rossman,dm stb.. 4-5-600ft körül vannak. Drukkolok, h ne légy terhes,de felelőtlen sem.!!

2016. jún. 10. 10:05
 16/17 anonim ***** válasza:

Pont belőttétek a peteérésed idejét, és azt se tudhatod volt-e előváladék, tehát igen, megvan az esély. Késés után két-három nappal már tesztelhetsz, addig felesleges, nem fog kimutatni semmit. Majd 10es érzékenységű tesztet vegyél, az mutatja ki legkorábban.

Hogy közöld? Anya, apa hülye voltam, és felelőtlen, gyerekként felnőtteset játszottam, de a felelősséget nem akarom vállalni, úgyhogy vigyetek el abortuszra, és tisztában vagyok vele, hogy ez után nem fogtok engedni a kis pasimhoz, és ezt meg is értem, nem való nekem még a párkapcsolat és a szex.

2016. jún. 10. 11:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Ja igen, és barátnőm mindkétszer ebben az idő intervallumban esett teherbe.
2016. jún. 10. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!