30hetes kismami vagyok és napok óta fáj a vádlim, olyan mintha izomlázam lenne. Este nyújtózkodás közban sokszor begörcsől, még álmomban is, olyan mintha szétakarna szakadni. Mitől lehet és mit tehetek?
Ilyen nekem is volt a 27. hét körül, mosmtár 32 hetes vagyok és elmúlt de megint keződik.:( Nekem akkor azt mondták, hogy magnézium hiány, pedig én is szedtem/szedek magnéziumot. Nekem mindig csak reggel volt 5-10 percig tartott, maszírozgattam, de nem tudom az segített e vagy csak magától elmúlt. Majd ma este is megmaszíroztatom aztán lesz, ami lesz.
Mindenesetre kitartás, már nincs sok hátra!:)
Szia! Tényleg magnéziumhiány, én is 3*2-t szedtem, de nem Magne B6-t, hanem magnezium-citrátot. (Igaz nem erre, hanem korai méhösszehúzódásokra, de ezen is segített.)
Most már nem szedhetem, de nekem az esténkénti levendulaolajos masszázs (a levendula nyugtató hatású) segít. 39 hetes kismama
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.Akkor több magnéziumot szedek,mert eddig csak napi 2vettem be.
Jó babavárást Nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!