Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hova lehetne elmenni surgosen,...

Hova lehetne elmenni surgosen, hogy megvizsgaljanak?

Figyelt kérdés

A nogyogyaszomhoz nem tudok menni,mert szabin van,de mashoz meg nincs idopont es nem tudok csak ugy bemenni.

A korhazba megneznek ha bemegyek?

11.keruletben lakom es nem tudom hova lehetne gyorsan bemenni.

2016. jún. 9. 11:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok voltam a korhazban,hat elosszor ide-oda kuldtek,majd lekellett mennem a nogyogyaszati osztalyhoz,ahol sokat vartam,majd uhval megneztek,a babanak srmmi baja,nekem sokat kell pihennem,mert egy rossz helyen utottem meg,de semmi baj.

De kerdeztem sok mindent nem is valaszoltak,alig kaptam egy kis figyelmet,huzta a szajat a no.

Nem foglalkozott semmivel,majd kikuldtek,hogy majd kiadjak a papirt.

Erre meg kellett varni a nogyogyasz not,ahova bementem,megkerdeztek hogy mi a baj,megvizsgalt,de elkezdi mondani,hat hogy mert nem az sztkba mentem,mert oda,kikuldott ide es miert,mert ellattak volna ott,mintha baj lett volna hogy oda mentem,kiadtak mindent de mindketten olyan bunkok voltak,hogy az hihetetlen.

Kerdeztem hogy a magneb6 helyett mast lehetne e szedni,gorcsre es fajdalomra,annyit mondott hogy jo arra a magne.

2016. jún. 9. 16:24
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Magne b6 helyett szedj Magnerot-ot.
2016. jún. 9. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!