Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árt a babának, hogy túlsúllyal...

Árt a babának, hogy túlsúllyal várom őt?

Figyelt kérdés

Kb. 75 kiló vagyok most és 7 hetes várandós!

Árt a babának,hogy túlsúllyal várom Őt?

Köszönöm

2007. nov. 14. 11:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Lelkileg légy ok, a többivel ne törődj! Csak magatokkal. Ha napi 5l Colát iszol, már nem vagy lelkileg rendben...és így tovább. Tehát az az első. Üdv, egy 27 hetes kismama
2007. nov. 14. 11:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
én ugyanígy kezdtem, most 78 kg vagyok és 16. hetes, oda kell figyelni, mert, neked, nekem árt, a túlsúly ill, ha a súllyal nő a vérnyomás akkor a babának.
2007. nov. 14. 11:50
 3/6 anonim ***** válasza:
27%
Már miért ártana.Az a lényeg hogy jól érezd magad.Én 96 kg-mal kezdtem.A baba jól van .Sok sikert,grat a babához:)36hetes kismama:)
2007. nov. 14. 13:22
 4/6 anonim ***** válasza:
42%

Én is + 15 kg-al álltam neki a terhességnek. A babának nem árt, többet tud elvenni, mint egy csontsoványtól. Ha egészségileg rendben vagy-vérnyomás, cukor..-akkor semmi gond.

Lelkileg valóban légy kiegyensúlyozott, engem sem a súlyom érdekel, majd szülés után rendbeteszem:-)

Gratula.-)

2007. nov. 14. 15:11
 5/6 anonim ***** válasza:

A babának addig nem árt mig nálad rendben megy minden!

De azért nagyobb odafigyelést igényel az étkezés,hogy ne hizz nagyon sokat ha eleve túlsúllyal kezded.

A te érdeked hiszen kialakulhat magasvérnyomás ami már a babára is veszélyes,ill. neked sem mindegy hogy tudsz-e a végére rendesen mozogni és nem fájnak a lábaid,vagy kiköpöd a tüdőd egy rövidebb sétától.Egyébként semmilyen hátrányban nem vagy a soványabbakhoz képest!Sok sikert!

2007. nov. 14. 17:29
 6/6 anonim ***** válasza:
A 76 kilo miért volna túlsúly? Hány centi vagy? Szerintem nem olyan vészes az, én 90 körül voltam a harmadik gyermeknél, és szép, nagy, egészséges kisbabát szültem, aki 59 centi és 4750 gr. volt. Jó egészséget!
2008. márc. 24. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!