43kg vagyok ki fogom tudni hordani a babákat?
Figyelt kérdés
Sziasztok.. 17 éves lány vagyok azaz 10hetes kismama. :) iker babákat hordok a szivem alatt.. 3 éve vagyok együtt a barátommal.. a kérdésem az lenne mivel sok ilyezgetést kapok mert 160 cm és 43kg vagyok és azt mondták hogy nem fogom tudni ki hordani a babákat hogy ez igaz-e meg hogy mennyire fogja be folyásolni az egészségem?2016. jún. 6. 12:54
11/17 anonim válasza:
Nem hiszem h a kihordással gond lenne. Bár nekem csak egyedül volt a pocaklakó bent, de gond nélkül kihordtam :)
156cm 42kg-mal kezdtem :)
12/17 A kérdező kommentje:
Értem akkor bizok benne hogy nálam sem lesz gond :) köszönöm a válaszokat
2016. jún. 6. 14:16
13/17 anonim válasza:
Én 39 kg- mal lettem terhes, én is 160 cm vagyok. 52 kg- mal szültem, haza mar 45 kg- osan jöttem. Nekem etkezi naplót kellett vezetnem es ra szoktatnom magam az ötszöri etkezesre. A 12. Het vegere mar 42kg es 30 dkg voltam.
14/17 anonim válasza:
Az ikerterhesség eleve rizikós, de nem a 43 kilód miatt. Elvileg semmi akadálya, nem a kilóktól függ, hogy baj lesz-e, vagy nem.
15/17 anonim válasza:
13, hogy voltál te 39 kg? nekem ez annyira hihetetlen (nem bántásbol irom)
16/17 anonim válasza:
Utolsó! Úgy, hogy 42-43 kg voltam atlagban (tornász voltam) es munkahelyi atszervezes stressz miatt fogytam, de ez mar nem volt komfortos( állandóan faztam nyaron is peldaul nem volt sok energiam ilyesmi), nem akartam ennyire lefogyni, csak nem tudok enni, ha valami lelki gondom van. Es a szervezetem valahogy ra all a nem evesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!