Mennyire saccoljátok a végét?
Hello,
22 hetes vagyok, 50 kg-val kezdtem a terhessèget most vagyok 55,5 kg.. Sok? Mikor jön fel a legtôbb?
Amùgy csak a hasam nött meg talàn a fenekem (de annak orulok) :) de hàtulrol nem làtszik a terhessèg meg S-ses ruhàim vannak..vèkony vagyok mèg igyis viszont sose voltam eddig 55 kg :D
Nekem a második terhességemmel volt extrém.
A 16. hétre 47 kg-ra lefogytam a hányások miatt (amúgy 50 körüli volt a súlyom), és 68 kg-al mentem szülni.
Heti egy kiló jött fel, nagyon megterhelő volt az ízületeimnek.
De nem voltam én sem túl sok. A baba 1 éves korában megint 48 voltam, pedig nem fogyóztam, csak szoptattam.
Ez annyira egyeni, hogy nincs ertelme tippelni. Nagyreszt attol is fugg, hogy a te etvagyad hogyan alakul.
En vekony vagyok, volt olyan terhessegem, hogy sokat hiztam, de akkor ettem is joval tobbet, mint szoktam.
A masik alkalommal meg teljesen "normalis" volt az etvagyam, azaz a megszokott.
A 20. hetig hiztam 1,5 kilot, utana atlagosan heti fel kilot, nagyjabol egyenletesen. 11 kg jott fel osszesen. Utobbira mondom azt, hogy annyit hiztam, amennyi a terhesseg miatt valoban indokolt volt.
Szoval ez alapjan lehet hogy megallsz 13-14 kilonal, de ha valtozik az etvagyad, vagy kevesebbet mozogsz a vegen, akkor tobb is lehet.
De az is lehet, hogy az utolso hetekben alig birsz majd enni (elofordul gyakran a baba merete miatt) es akkor mar nem jon fel szinte semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!