A terhesség végét mindenki nehezen bírja? Nektek hányadik héttől volt nagyon rossz? Mitek fájt?
Én nagyon jól voltam végig, tele voltam energiával. Szülés délelőttjén még ablakot pucoltam, mert ahhoz volt kedvem.
A lábam nagyon vizesedett, ez nem volt kellemes, de nem fájt semmim.
nekem még semmim sem fáj (a hasfogó öv nagyon sokat segített, már a 20. hét óta hordom, nincs derékfájás, hátfájás)
a magzat az egyik kezével a hólyagomat üti random pillanatokban a nap folyamán többször, ez "kicsit" zavaró, de gyorsan elmondok magamban egy csúnya szavakkal tarkított mondatot és megyek tovább:)jó,jó, néha nem magamban:D
36hkm
Akkor most még szarabbul érzem magam, mert én 30 hetesen tök tápos vagyok ezek szerint.
Folyton annyira leesik a vérnyomásom hogy majdnem elájulok napi többször,nagyon fáj a gerincem, pici annyira kinyomja magát hogy meg kell állnom séta közbe főleg ha épp hólyag fele,vérzik az orrom mindennap, plusz folyton álmos vagyok..
Aztán még sok hátra van ahhoz képest , más meg látod milyen fitt és semmi baja, nekem meg bűntudatom van mert nyafogok de ezek tényleg befolyásolják már a mindennapjaim. És tök normális tünetek !
Amúgy egész második trimeszterem szuper volt, tele voltam energiával, ez pár hete kezdődött.
2. vagyok
én nagyon jokat aludtam, csak az orrom volt folyamatosan bedugulva..és hat a sos vizes sza.ron kivul mást nem lehetett használni..azzal szenvedtem, meg eleinte a migrénnel, na meg a huvelygombával, ami szinten a 40. hétig kitartott. amugy marha fitt voltam. nem zavart a hasam, biztos azért nem, mert alapbol nagy :D
#5 !
ne érezd magad rosszul emiatt, énis 30 hetes vagyok és kezdem nehezebben viselni :( fáj a gerincem, aludni alig bírok, étvágytalan vagyok, mindig álmos, és már kezd fájdalmasabb lenni a magzatmozgás is, sokszor akkorákat rúg, hogy összegörnyedek és feljajgatok! ( bár azért élvezem is, és legalább nem aggódok, hogy van valami baj, mert egy kisörökmozgó lakik odabent) most kezdődött a gyomorégés is, aludni sehogy se tudok, se bal,se jobb, se háton..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!