Neked voltak rossz érzéseid terhesség alatt? Vagy ez csak félelem?
Először is nyugodj meg.
Nem tettél semmi rosszat a magnéziummal a babának. Valóban a görcsökre kell szedni.
Ne idegeskedj ennyit, azért is fáj(hat) a hasad.
Az iker-terhesség nagy százalékában az egyik baba felszívódik, ez elég gyakori eset.
Ott van Neked a másik babó, vigyázz rá, és NE IDEGESKEDJ, ezzel ártasz magadnak a legtöbbet, és ezt a pici is megérzi.
Nincs semmi baj. :) Valószínű, hogy tágul a méhed és azért görcsölsz.
Nyugodtan szedheted a magnéziumot, a hányingert is csökkenti (általában), és a baba idegrendszerere is jotékony hatással van. Ne stresszelj, próbáld meg élvezni, hogy benned növekszik egy kis élet, tartsd be az orvosi utasításokat és nyugodtan írhatsz privit, ha egyéb kérdésed van. :)
A magnéziummal csakis jót tehetsz, a méheddel és önmagaddal is! Próbálj másfajta magnéziumot, amit pl. meg kell inni, vagy próbáld olyan időszakokban bevenni a tabit, amikor nem hánysz (én végighánytam a 12 hetet, ez volt a stratégiám).
Az én terhességem egyébként végig ilyen. Nekem nehéz megszoknom, hogy nem kontrollálhatunk mindent, sőt...:/
16 hetesen fájt egy napig a méhem, be a dokihoz, ő Magnosolvot ajánlott, azóta az teljesen megszűnt, csak egy növekedési ugrás volt a méhemben.
Ez azután volt, hogy amniocentézisre mentem rossz kombinált teszt eredmény miatt (de még nem volt meg, hogy minden oké), majdnem megőrültem...
Épp az elmúlt 2 hétben volt, hogy jött egy napnyi vérzés, rohanás be, kiderült, hogy a folyásom marta fel a hüvelyfalat, amúgy minden oké a magzat körül. Aztán egy hétre rá görcsöl a hasam, fáj a derekam, azt hittem, megszülök, de csak vécéznem kellett...:))
Szóval, minden héten egy újabb tünet, amiről sosem hallottam, nem tudom, meddig normális és izgulni kell rajta.:)) Pedig eskü lefoglal eléggé a munkám, nem unatkozom.:)
Szerencsére, a férjem is izgulós, így nem érzem magam hülyének, mert mellettem áll ezekben a dolgokban.
25 hkm, 2. terhességem, az első, amit kihordok végig.
Nagyon remélem mert nem szeretném ha valami baj lenne.
A rosszullét nálam sajna még itt van de megnyugtat h ha rosszul vagyok csak itt a. Babaa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!