Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetes vagyok, és most...

37 hetes vagyok, és most repedt ki a pocim alja. Van olyan krém ami ténleg segit, hogy ne repedjen tovább? Vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés
2008. szept. 25. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem sok jót tudok neked mondani. Én kentem a Milupa krémmel, meg a Babydreammel, de ennek ellenére olyan a hasam, mint egy zebráé. A barátnőim azt mondják, hogy naponta többször be kellett volna kenni, nem elég reggel, meg este.

Az orvosom egyébként azt mondta, hogy ez az egész csak marketing, semmi orvosi alapja nincs ezeknek a krémeknek.

2008. szept. 25. 22:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én babaolajjal kentem. De a www.boldogmama.hu-n van egy krém az is jó és a szülés után is hasznos.

2008. szept. 25. 22:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem a Babylove olaja terhesséi csíkok ellen, eddig bevált. És az ára sem volt vészes.
2008. szept. 25. 23:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Megnyugtatlak, hogy ez tiszta genetika.Ha a bőröd olyan típusú akkor hiába kenegeted.Én akármivel kenhettem, repedt a bőröm, a barátnőm soha nem kente mégis gyönyörű maradt neki.
2008. szept. 26. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!