Létezik hogy nincs gond a vizelettel laborilag. Vagyis teljesen negatív minden, mégis állandó pisilési gond van?
Màsodik trimeszterben vagyok ezért nem értem.
Létezik hogy ez egyéni és csak pl. baba nyomja ?Vagy mi lehet a baj ha nincs vizeletüledékben semmi?
Nem vagyok cukros s urológiàn is voltam minden rendben
Volt valaki így?
Minden terhes rohangál wc-re mert nyomja a baba. Ezt nevezed ingernek?
Vagy csíp és ép, fáj ha pisilsz, mint a hólyaghurutnál?
Nekem volt, h felfáztam az elején sokat, szex után. Védőnőhöz mentem minden olyan reggel ha éreztem, hogy kezdődik és ő teszt csíkozta, hogy ne legyen komoly baj. 2x mentem, és sosem volt benne baci. Közben meg csípett.
Tőzegáfonya és kamillafürdő segített (tudom, hogy nem szabad, nekem a védőnő mondta, hogy kiskádba üljek úgy bele, hogy csak a szeméremtestet érje , a hasamat ne) Elképesztő jól bevált.
Nőgyógyásznak mondtam a panaszom, adott hüvely kúpot, valószínű onnan vászárogtak át a bacik, mert elmúlt, teljesen jól vagyok azóta.
Szia
Köszi hogy írtál.
Nem csíp.
Csak ugye első trimeszterben a hormonok miatt ,utolsóban a baba nyomja de a középsőben úgy hallottam nincs nagyon ilyen gond.
Ezért érdekelt mert ha màsnàl is van így akkor megnyugszom.:)
Köszönöm.
Màsodik baba.
Van különbség?Lehet ezért?
Akkor más is van így azért ez jó hír:)
Csàszàrral.
De tényleg mesélj!:)
Akàr privibe is.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!