Mikortól fogadtok majd látogatókat a szűk családon kívül? Anyós már szervezi a párom szülinapját, mikor a bébink 3 hetes lesz. Hát én bizony ellene vagyok! Vélemények?
áááá akkor nem csak az én anyósom ilyen:DD
pffff üljenek csak a fenciükön!!!
Három naposan jöttünk haza a kórházból, másnap a kollégáim beszállingóztak, alig várták, hogy megnézhessék a jövevényt. Mindenki megszeretgette, megsimizte, a gyerekeknek a kezébe adtuk, együtt örültünk. (Természetesen nem beteg gyereket hoztak látogatóba, és mindenki kezet mosott, de gondolom ezt mondani sem kell). Két hetesen bevittem a suliba bemutatkozni, kétszáz gyerek tolongott, hogy bekukkanthasson a babakocsiba. Hat hetes korától az uszodában nőtt fel, amíg én tartottam az edzést, az anyukák sorban álltak, hogy ki rázogassa a fenekét. Edzés után pedig sorba ültek a vacogó pici kislányok, mert aki ügyesen úszott, az ölbe foghatta.
Cumiját, edényeit soha nem főztem, csk alaposan, forró vízzel mostam tisztára. Soha nem volt beteg, vidám, egészséges baba volt. Oviban lett először beteg, addig semmi, még csak orrfolyás sem. Már tíz éves, vékonycsont, nem vasgyúró, de bármilyen lázas betegségből három nap alatt felépül.
Az a véleményem, hogy születéskor az anyától kapott immunvédelemre támaszkodva kiválóan tud egy gyerek alkalmazkodni a környezete baciflórájához, mire csökken a hozott anyag, addigra kialakul lassan a sajátja. Nem véletlen, hogy az agyonfertőtlenített, agyonóvott csecsemőkből lesznek az allergiás, befulladós gyerekek.
(Ha pedig valaki látogatóba akar jönni, akkor jöjjön, de hozzon kaját! :)))) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!