Teherbe eshettem?
Barátommal utoljára április 19-én voltunk együtt. 27-én meg is jött. Általában a ciklusom 28-35 napos, tegnap kellett volna megjönnie de még semmi. Vannak görcseim,meg a szokásos tünetek amik szoktak lenni.
Volt nálam kúp,azzal védekekeztünk mivel neki herevisszérsérve van,ezért szinte kizárt a teherbeesés azt mondják az orvosok. Kicsit aggódóm,de tényleg kicsi az esélye a dolognak.
Gondolom azért is késhet,mert elég stresszes vagyok mostanában,vizsgaidőszak, és egyéb családi gondjaim is vannak most.
1 nap késés, nem késés.
Védekeztek, "szinte kizárt a terhesség", + megjött...
Csoda számba menne, ha ebből baba lenne...
Az istenért sem akarnék még gyereket :)
Csak sok helyen olvasni,hogy hát amikor más teherbe esett neki abban a hónapban megjött meg ilyenek,és már belelovallom magam...de köszi :D akkor biztos csak a sok idegeskedés:)
Nem, nem lehetetlen védekezés mellett teherbe esni, de itt nem csak erről volt szó...
1-es voltam.
A párom jár urológushoz ezzel a problémájával. De sajnos már harmadszorra kell műteni vele most nyáron,mert mindig vissza-visszatér ez a probléma :/
De köszönöm szépen a válaszokat,délután megjött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!