36 hetesen készülök moziba. Árthat a babának a nagy zaj?
Figyelt kérdés
2008. szept. 25. 20:12
1/4 anonim válasza:
Én egyszer voltam moziban nagy pocakkal, de a film negyedénél inkább kimentem a teremből, mert a baba annyira rugdosott. Amint kimentem, abbahagyta. Gondolom megijedt a szokatlanul nagy zajtól. Fizikailag nem hiszem, hogy árt neki.
2/4 anonim válasza:
nemhiszem, hogy árt neki, viszont nem biztos, hogy tetszeni fog neki a dolby stereo.
raadasul egynemely mozikban (corvin) olyan hangerovel adjak a filmeket, hogy még nekunk is hangos, gondolom a magzatviz meg erositi is a mely hangokat, nem csoda, hogy szegeny babóra rájön a frász!
viszont vannak kisebb mozik, ahol normalis a hangero, kis termekkel, szerintem esetleg azokat meg lehet próbálni!
3/4 anonim válasza:
Szia!Én is voltam moziban kb 26 hetesen és a film vége felé ki kellett jönnöm,mert rosszul lettem és a baba sem viselte jól:(
így nem is mentem azóta!
31 hetes kismami
4/4 anonim válasza:
szia!
én 23 hetesen elmentem moziba, hát nem tudtam igazán a filmre figyelni,mert a picim folyamatosan rugdosott!
nem érte meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!