Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetesen készülök moziba....

36 hetesen készülök moziba. Árthat a babának a nagy zaj?

Figyelt kérdés
2008. szept. 25. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Én egyszer voltam moziban nagy pocakkal, de a film negyedénél inkább kimentem a teremből, mert a baba annyira rugdosott. Amint kimentem, abbahagyta. Gondolom megijedt a szokatlanul nagy zajtól. Fizikailag nem hiszem, hogy árt neki.
2008. szept. 25. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:

nemhiszem, hogy árt neki, viszont nem biztos, hogy tetszeni fog neki a dolby stereo.

raadasul egynemely mozikban (corvin) olyan hangerovel adjak a filmeket, hogy még nekunk is hangos, gondolom a magzatviz meg erositi is a mely hangokat, nem csoda, hogy szegeny babóra rájön a frász!

viszont vannak kisebb mozik, ahol normalis a hangero, kis termekkel, szerintem esetleg azokat meg lehet próbálni!

2008. szept. 25. 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!Én is voltam moziban kb 26 hetesen és a film vége felé ki kellett jönnöm,mert rosszul lettem és a baba sem viselte jól:(

így nem is mentem azóta!

31 hetes kismami

2008. szept. 25. 20:40
 4/4 anonim ***** válasza:

szia!

én 23 hetesen elmentem moziba, hát nem tudtam igazán a filmre figyelni,mert a picim folyamatosan rugdosott!

nem érte meg...

2008. szept. 26. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!