17 hetes vagyok! 55 kg-ról kezdtem, most 62 kg vagyok! Ez a 7 kg sok? A hasamra azt mondják, hogy sokkal nagyobb, mint másoknak ilyen idősen!
K.b. én is így kezdtem. Már 23 kg plusznál tartok. ;-)
38 hetes mami
Szia.Én az első terhességemnél sokat híztam 21kg-ot.Viszonylag hamar lement.Most újra babát várok eddig 7-8kg-ot híztam és a 35.dik hetet kezdtem...
Ha valami gond lenne az orvos és a védőnő is szólna,nyugi :)
Minden jót,boldog baba várást :)
Én is 55 kilósan kezdtem, a 18.hétre feljött 1,5 kiló akkor nagyon örültem hogy ez majd biztos végig így lesz és nem fogok sokat hízni.
Na most ehhez képest a 32.héten vagyok már 70 kg.:)
Szóval azt mondom, hogy így elsőre a 7 kg soknak hangzik ilyen korán hiszen még csak most kezdődik el igazán a dolog, de az is lehet hogy nem fogsz ilyen ütemben hízni, ez mindenkinél változó.
Sziasztok
Az ideális hízás a terhesség alatt kb. 10-12 kiló, ennek a nagyrésze víz, a baba súlya, a lepény, a mellek megnövekedett mérete, meg némi zsírpárna a szoptatás elősegítésére.
Egyébként Én 27hetes vagyok és eddig 5kgnál tartok.
De sztem ne légy elkeseredve lehet egyik hónapba több jön fel a másikba kevesebb vagy esetleg semmi!Fel a fejjel!?:)
Nekem a védőnőm azt mondta, hogy félidőik a legjobb, ha a kismama 4-5 kg-ot hízik.
Én a 16. héten 1 kg-nál tartottam, a 20. héten pedig 3-nál.
De szerintem a hízásnál az sem mindegy, hogy az elején mennyire voltál rosszul. Mert ha pl. nem volt hányingered, stb., akkor tuti többet tud így hízni egy kismama, mint aki végighányja a 12 hetet, vagy épp étvágytalan.
A lényeg úgy is az, hogy a kicsi egészséges legyen!
Rajtam 17 hetesen még semmit sem lehetett látni.
22 hetes kismama
Szia!
Én is ebben a cipőben járok sajnos! Bár tudom megéri, de mégiscsak nő vagyok. 22 hetes és 57 kg vagyok. 50-ről indultam. Ma volt nálam a védőnő és kérdeztem nem próbléma a babára nézve? Erre azt mondta, hogy lehet, hogy túl vékony voltam amikor kezdtem a terhességet. Egy biztos, míg dolgoztam nem mindig étkeztem normálsan, volt, hogy egy nap egyszer ettem vagy csak épp csipegettem valamit mert egész nap nem volt időm rá. Mostkaptam egy könyvet meg tippeket, hogy miket hogyan készítsek el hogy ne hízzak ilyen mértékben. Remélem sikerül visszaszorítanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!