Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak a párja is ellenséges...

Másnak a párja is ellenséges a születendő babával, vagy csak az enyém ilyen gyökér?

Figyelt kérdés
Megkérdeztem ultrahang után, hogy minek örülne jobban kisfiúnak, vagy kislánynak, mire apuka közölte, hogy mindegy, csak csöndbe legyen és elmenjen egyedül szarni meg pisilni. De akkor minek csinálta meg, ha ennyire nem fontos!?
2008. szept. 25. 19:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
hat tenyleg egy gyoker a parod ne is haragudjal!!
2008. szept. 26. 02:42
 12/16 anonim válasza:
100%
Hát a párommal az első közös babánkat várjuk.Van még két lányom de ilyet egyiknél sem tudtam volna mondani.Sőt az ultrahangot látva majdnem sírtam.Nem vagyunk egyformák.Beszéljétek meg.
2008. szept. 26. 03:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A helyedben csak annyit kérdeznék tőle, hogy Ő születése után csöndben volt-e és elment-e pisilini és kakilni egyedül, mert ha igen, akkor van oka örömre, hátha rá üt a gyerek....

2008. szept. 26. 07:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Én kirúgnám.
2008. szept. 26. 14:21
 15/16 A kérdező kommentje:
Az utólsó előtti válaszoló jókedvre derített és ezt meg fogom kérdezni de tényleg, mert jogos a kérdés! Én is elvittem ultrahangra és azt hittem majd tetszik neki, de aludt a baba és az valóban nem olyan érdekes így. Ezért nem is csodálkoztam hogy különösebben nem hatotta meg. Elég nehezen mutatja ki az érzéseit ez igaz. Telefonba nem akartam nekiesni, mert akkor mivel lennék én különb mint ő. Az ilyen viccek még személyesen is rosszul sülnek el hát még telefonon keresztül. Ezért is viselt meg. De el fogom neki mondani, mert olyan nagyon rosszul esett, hogy még másnap is sírtam amikor valakinek elmesélte, meg érzékenyebb is vagyok. Köszönöm a válaszokat mindenkinek, szép babavárást nektek!
2008. szept. 27. 19:26
 16/16 A kérdező kommentje:
elmeséltem, bocs lemaradt az "m" és így mást jelent
2008. szept. 27. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!