Extrémen vérszegény kismamák?
Ma kaptam meg a vérvétel eredményét, és a hemoglobin szintem 90. Ma kezdtem el szedni a Maltofert, napi 3-at. Nagyon félek, hogy a babának valami baja lesz, vagy hogy be kell feküdnöm a kórházba :/ Pénteken megyek a dokimhoz, addig halálra aggódom magam..
A Maltofer segített valakinek?
28+5 hkm
Szerintem ne aggódj, időben vették észre. Eddig nekem sem kellett szedni vasat, de nekem is nemrég derült ki, mondta is az orvos, hogy nyugi, nincs nagy baj, ezért vannak ezek a vizsgálatok, h lehetőleg időben vegyenek észre mindent. Babának meg sztem baja nem lesz, ő úgyis elvonja Tőled,ami neki kell.
Legjobb, ha nem stresszelsz rá, azzal több bajt okozhatsz,ha idegeskedsz.
Boldog babavárást :)
Nekem nem segitett, vert kaptam 20. Héttől, a szulekor es utana is. A babának semmi baja nincs ( 2.terhesseget csinaltam igy vegig) az elso lanyom vérszegényen született a másodiknak most semmi gondja
En anemias vagyok, terhesség nelkul is elkapnak neha egy kis vérre ...
En is verszegenyseggel kezdtem a terhessegem. 87 volt a hemoglobin szintem. Felirtam gyogyszert... Nem szedtem, csak neha ha eszembe jutott, mert ment tole a hasam, eloszor azt mondta a soki h ez normalis, van akinek inkabb szekrekedese van, ne aggodjak. Na mar most en nem akartam rosszat magamnak, es nem szedtem. Terhessegem elott is a hazi orvosom felirt egy parszor vastablettat de sose szedtem... Ugy gondoltam hogy ha eddig semmi bajom se volt, ezutan se lesz, mert regebben az oregek se szedtek semmilyen gyogyszereket, megis itt vagyunk még mi is. Aztan a 24. Heten mar azt mondtak h ha nem novekedik akkor bekell fekudnom, es intravenasan fogom kapni a vasat.
Elmondom probaltam tobb olyan dolgot bevinni a szervezetembe amibe tudtam h sok a vas :)
Felirtak nekem egy gyogyszert 3/nap kellett szednem, ha ez nem
Valtoztat a verkepem, es a hemoglobin szinten akkor mehetek a korhazba. Megijedtem..., nem akartam ezert elkezdtem azedni. Az utolso vervetelen 113 volt :)!most 38 hetes kismama vagyok. Es mar nem kell szednem, nem irtak fel tobbet. Ami van meg beszedem es vege.
Te is szedd be azokat a tabbletakat, ha ugy erzed nem segit kerj masimat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!