Ha a terhesség 9. hetében iszok egy kevés vodkát abból származhat valami baj?
2 dl vodkából lehet probléma, vagy mennyi az ami megengedett lehet még? Mert amúgy nem iszom egész terhességem alatt mert vigyázni szeretnék. Mennyi az amennyi beleférhet?
Csak olyanok válaszát várom akik komolyan tudnak felelni a kérdésemre, mert fontos lenne tudnom pontosan!
Egy 16 éves liba, aki megbszatta magát és hát bekapta a legyet..még lehet annyi sincs
Szerintem nincs olyan felnőtt nő, aki ilyet kérdezne, mert mindenki tudja, hogy nem iszunk töményet terhesen!!
En vörösbort ittam 3 szór 9 hónap alatt
De csak par kortyot
Töményet nem lehet inni
Égetett szesz a legrosszabb
a vizipipásat nem én tettem fel.
a 12. hetet meg azért kérdeztem, mert a doki mondta, hogy ADDIG NEM LEHET ALKOHOLT INNI.
Egyébként meg itt most a mennyiség érdekelt volna, azzal tisztában vagyok hogy amúgy nem szabad, de a mennyiségen volt a fő hangsúly!
A normális válaszadóknak köszönöm a segítséget, megfogadom.
"azzal tisztában vagyok hogy amúgy nem szabad"
Akkor mi a kérdés? A mennyiség tömény szeszre: 0.
de ha már egyszer az orvosod elmondta, hogy nem ihatsz, akkor miért kérdezed? hátha összefutsz egy alkesszel aki azt írja, "igen" ? és akkor nyugodt lelkiismerettel iszogatsz 2 deci vodkát?!?
mondjuk ha másra nem, de legalább erre jó, Damu alkesz felesége, pont most szigorítanak ebben az ügyben a magzat védelmére :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!