Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a terhesség 9. hetében...

Ha a terhesség 9. hetében iszok egy kevés vodkát abból származhat valami baj?

Figyelt kérdés

2 dl vodkából lehet probléma, vagy mennyi az ami megengedett lehet még? Mert amúgy nem iszom egész terhességem alatt mert vigyázni szeretnék. Mennyi az amennyi beleférhet?

Csak olyanok válaszát várom akik komolyan tudnak felelni a kérdésemre, mert fontos lenne tudnom pontosan!

2016. máj. 30. 13:58
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
69%

Egy 16 éves liba, aki megbszatta magát és hát bekapta a legyet..még lehet annyi sincs

Szerintem nincs olyan felnőtt nő, aki ilyet kérdezne, mert mindenki tudja, hogy nem iszunk töményet terhesen!!

2016. máj. 30. 14:34
 22/34 anonim ***** válasza:
49%
6.hettol max minimalis vorosbor megengedett.
2016. máj. 30. 14:35
 23/34 anonim ***** válasza:
70%
Kamukérdés, ne etessétek a trollt! Már kiírta a következőt is vizipipával...
2016. máj. 30. 14:36
 24/34 Mono144 ***** válasza:
82%
Kismamák, Anyukák! Engem is felháborít az eset, de hiába keltek ki magatokból, akinek nincs felelősségtudata, az úgy sem fogja betartani! Teljesen mindegy hány éves, mert sok idősen kismama, iszok, cigizik sajnos! Nézzétek Damu nőjét az alkeszt! Szánalom! A babákat viszont nagyon sajnálom...ki tudja mi lesz belőlük.
2016. máj. 30. 14:39
 25/34 Mono144 ***** válasza:
*iszik
2016. máj. 30. 14:42
 26/34 anonim ***** válasza:

En vörösbort ittam 3 szór 9 hónap alatt

De csak par kortyot

Töményet nem lehet inni

Égetett szesz a legrosszabb

2016. máj. 30. 15:33
 27/34 A kérdező kommentje:

a vizipipásat nem én tettem fel.

a 12. hetet meg azért kérdeztem, mert a doki mondta, hogy ADDIG NEM LEHET ALKOHOLT INNI.

Egyébként meg itt most a mennyiség érdekelt volna, azzal tisztában vagyok hogy amúgy nem szabad, de a mennyiségen volt a fő hangsúly!

A normális válaszadóknak köszönöm a segítséget, megfogadom.

2016. máj. 30. 15:44
 28/34 anonim ***** válasza:
73%
Én nem ellenzem az alkoholt, meg is iszom a magam javát, sőt amikor nem tudtam, hogy terhes vagyok, akkor is volt egy őrületes buli, de miután kiderült a terhességem eszembe sem jutott, hogy igyak. Főleg nem két dl vodkát... Azért az nem egy deci vörösbor vagy egy pohár ízesített sör... Magad sem gondolhatod komolyan, hogy terhesen meg lehet inni két deci töményet... Ennyi ésszel gyereket vállalni...
2016. máj. 30. 16:02
 29/34 anonim ***** válasza:
89%

"azzal tisztában vagyok hogy amúgy nem szabad"

Akkor mi a kérdés? A mennyiség tömény szeszre: 0.

2016. máj. 30. 16:36
 30/34 anonim ***** válasza:
89%

de ha már egyszer az orvosod elmondta, hogy nem ihatsz, akkor miért kérdezed? hátha összefutsz egy alkesszel aki azt írja, "igen" ? és akkor nyugodt lelkiismerettel iszogatsz 2 deci vodkát?!?

mondjuk ha másra nem, de legalább erre jó, Damu alkesz felesége, pont most szigorítanak ebben az ügyben a magzat védelmére :)

2016. máj. 30. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!