Ha a terhesség 9. hetében iszok egy kevés vodkát abból származhat valami baj?
2 dl vodkából lehet probléma, vagy mennyi az ami megengedett lehet még? Mert amúgy nem iszom egész terhességem alatt mert vigyázni szeretnék. Mennyi az amennyi beleférhet?
Csak olyanok válaszát várom akik komolyan tudnak felelni a kérdésemre, mert fontos lenne tudnom pontosan!
köszi Eszter. :)
Úgy lesz!
2 dl vodka??? Az 4 feles.. Én ezt már bőven megérzem, ha épp olyan van, akkor be is rúgok ennyitől. Te normális vagy??
Töményet nem iszunk terhesség alatt!! Más ha még nem tud róla az ember, és az első hónapban végig bulizza, issza az agyát.. Ott ha baj van, akkor meg sem marad a terhesség.
De te már tudod, hogy terhes vagy!! Töményet pedig nem iszunk!! Ha nagyon vágysz rá, akkor 1-2 dl vörösbor, esetleg egy pohár sör, de ennyi..
13: de azért a tömény és a sör között van különbség. Nem mintha a tied követendő példa lenne. (Én kétszer ittam 1 dl vörösbort a terhesség utolsó heteiben egy-egy éttermi vacsihoz.)
Kérdező, te most trollkodsz azzal, hogy a 12. hét után lehet-e már töményezni???? Nagyon remélem, hogy igen, és nem az én adómból iszod majd le magad a gyesből szülés után...
Ha te vagy az apuka,akkor a terhesség bármely hetében ihatsz 2 dl vodkát!
Ellenben ha te vagy terhes,elgondolkodnék azon,miért fontos terhesen 2dl vodkát inni!!! Azon túl,hogy esetleg pisztolyt tartanak a fejedhez,hogy igyál nem nagyon tudok más érvet erre!
Szóval,mielőtt egy nő gyereket vállal,jó kigyógyulni az alkoholizmusból! (persze ez apukának sem ártana)
nem vágyom nagyon rá, csak megkérdeztem mert mondta haver járjak utána, és tudni akartam pontosan!!
egyébként én erős vagyok, nekem meg se kottyan ennyi meg ez jó minőségű vodka lenne (Finlandia), de nem fogok inni terhességem alatt akkor egyáltalán semmit se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!