Mennyire igaz az, hogy az anyuka csak 1 nemü babát tud kihordani a másik nemüvel elvetél, meg hogy az apuka csak 1 nemüt tud csinálni ha 2. baba is olyan mint az első?
Nekem 3 fiam van.
Az elso ketto elozo hazassagbol.
A harmadik elott 3 szor veteltem.majd negyedszer problemamentes terhessegem volt.
A 3 vetelesre nem tudott magyarazatot adni az orvosom.mindharom nagyon korai szakaszban volt.(6.het elott mind.epp csak kiderultek)
A volt ferjemnel mar van azota egy lany gyerkoc is.
Tehat reszemrol lehet,hogy lanyt nem tudnek kihordani sosem.a volt ferjem meg siman csinalt egyet.
Erdekes dolog ez.
Mivan ???
Es az a tobb milliard csalad ahol fiu- lamy testver van ?
Létezik ilyen, de azért nem olyan gyakori. Nekem is 3 lányom van, most úgy néz ki, hogy a negyedik fiú lesz.
Azoknál szokott ilyen előfordulni, akik genetikailag nem férnek össze. Pl. olyan betegséget hordoznak, ami nemhez kötött. Mondjuk csak fiúk kaphatják meg, élettel összeegyeztethetetlen, akkor a fiúembriók/fiúmagzatok elhalnak vagy pici korukban meghalnak születésük után. Vagy fordítva és a lányok nem tudnak megszületni (ez ritkább). Ilyenkor lehet, hogy már a fogantatás után nem sokkal elhal, anyuka észre sem veszi, hogy terhes volt és 4-5 vagy több egynemű gyereke születik.
Olvastam 14 gyereke anyukáról, akinek csak lányai vannak és egy brazil párról, akiknek csak fiaik vannak, szám szerint 13. Azért ilyen sok, mert a lányos házaspár fiút, a fiús pár lányt szeretne és addig próbálkoznak, amíg össze nem jön.
Valami van ebben egyébként .
Pl férjem része :
Nézzük :
Após :
5 fiú testvér !!!!
Minden fiú testvérnek csak fiai vannak , a következő generációnak sikerült 1 szem lány !!!!!!
Após része : 2 fiú gyermek ....
1 fiú gyermeknek 3 fia van
2. Fiú gyermeknek 2 fiú és egy pocaklako aki gondolom ebből kiindulva fiú lesz 😁 3-4 hét és kiderül uhun !
De én dobbenek a legnagyobbat ha lányom születne ennyi generiacio fiú sokk óta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!