Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtartanátok a harmadik...

Megtartanátok a harmadik gyereket, ha nem így volt tervezve? Spirál mellett maradtam babás, bővebben lent.

Figyelt kérdés

2 gyerekünk van, ennyit is terveztünk.A nagyobb 4 éves, a kisebb 2 múlt. Szeptemberben mentem volna vissza dolgozni, a nagyobb gyerek oviba, a kicsi bölcsibe.Csúnya ezt mondani, de kicsit örülnék is már, ha végre kiszabadulnék a négy fal közül.Azért terveztünk így kis korkülönbséggel,hogy egy időben letudjam a pelenka-szopi-babázós időszakot.

Van hitelünk is , a férjem így is nagyon sokat dolgozik, de nem is most lenne nagy dolog egy baba, hanem később három gyereket eltartani az azért igen húzós mutatvány lenne.Sajnos semmi segítségünk nincsen (nagyszülők vagy ilyesmi) és egyáltalán nem érzem magam felkészültnek három gyerkőc terelgetésére.(( Nem tudom mitévő legyek, hiszen ez a baba is a gyerekem.

Voltam már dokinál és elmozdult a spirál vhogy és emiatt tudott beágyazódni a bébi, de egyébként a spirált el is kéne távolítani ha megtartanám a terhességet,ami még járhat vetéléssel is,tehát nem élem bele magam, de mielőbb döntenem kell.(

2010. ápr. 10. 20:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
kedves utolsó válaszoló!le a kalappal elötte,h ezt így bevállaltad!kívánom neked,h legyetek nagyon boldogok és sok eröt és kitartást neked!bízom benne,h minél hamarabb megtalálod a párod aki kárpotol minden megméretetésért!bocsi,h beleírtam ezt csak muszály volt!írtam neked választ és kíváncsi vagyok majd,h hogyan döntesz!én a baba mellett voksoltam:-))))az is lehet,h mire vissza mennél melózni a 3.baba után,kapsz egy sokkal jobb melót!
2010. ápr. 12. 19:25
 22/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm még egyszer a válaszokat. Holnap reggel megyek a dokimhoz, eltávolítja a spirált. A babát megtartjuk, ha ő is maradni akar. Ez úgyis kiderül majd a spirál eltávolítása után.

Sziasztok!

2010. ápr. 13. 09:11
 23/25 anonim ***** válasza:

Örülök,hogy így döntöttetek:-)

Remélem maradni akar a pici!Legyen sok örömetek benne és a nagycsaládos életben!

4.5 és 2.5éves manok anyuja+12hetes kismama

2010. ápr. 13. 12:24
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a döntésedhez!3 gyerköcös anyuka
2010. ápr. 13. 12:27
 25/25 anonim ***** válasza:
Én is Gratulálok nektek(tegnapi 19:25-ös vagyok!)Hidd el,h mikor meglátod őt akkor jössz rá igazából,h jól is döntöttetek!Bizzunk benne,h nem lesz semmi baj a spirálkiszedés után!
2010. ápr. 13. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!