Megtartanátok a harmadik gyereket, ha nem így volt tervezve? Spirál mellett maradtam babás, bővebben lent.
2 gyerekünk van, ennyit is terveztünk.A nagyobb 4 éves, a kisebb 2 múlt. Szeptemberben mentem volna vissza dolgozni, a nagyobb gyerek oviba, a kicsi bölcsibe.Csúnya ezt mondani, de kicsit örülnék is már, ha végre kiszabadulnék a négy fal közül.Azért terveztünk így kis korkülönbséggel,hogy egy időben letudjam a pelenka-szopi-babázós időszakot.
Van hitelünk is , a férjem így is nagyon sokat dolgozik, de nem is most lenne nagy dolog egy baba, hanem később három gyereket eltartani az azért igen húzós mutatvány lenne.Sajnos semmi segítségünk nincsen (nagyszülők vagy ilyesmi) és egyáltalán nem érzem magam felkészültnek három gyerkőc terelgetésére.(( Nem tudom mitévő legyek, hiszen ez a baba is a gyerekem.
Voltam már dokinál és elmozdult a spirál vhogy és emiatt tudott beágyazódni a bébi, de egyébként a spirált el is kéne távolítani ha megtartanám a terhességet,ami még járhat vetéléssel is,tehát nem élem bele magam, de mielőbb döntenem kell.(
Tudom hogy más mindennél jobban vágyik gyerekre ezért se szép amit most írok, de nem lehetek ennyire peches :(( direkt nem bíztuk a természetre magunkat, nem gumit használtunk merthogy azzal is ugye történhet baleset stb. :( Eü okból gyógyszert nem szedhetek, és feltetettem a spirált nem is volt olcsó, erre tessék...
Ugyanakkor meg így hogy már itt van a 2 gyerkőcöm, valahogy rosszul vagyok a gondolattól hogy ÉN döntsek úgy hogy a harmadik (aki ugyanilyen cuki lenne mint ők) inkább ne jöjjön..
Jaj nagyon nehéz:( A munkahellyel nem akarok kiszúrni, hogy most akkor megyek pár hónapra, aztán meg taníthatnak be mást, mással kell összehangolódni a kollégáknak stb.
És egyébként is egészségügyben lenne, amúgy is veszélyeztető a terhességre a munka maga.
Szia!
Én is hasonló cipőt "hordok". Annyiban más, hogy már 21. hetes vagyok, tehát Mi is 3-an leszünk. A kisfiam 14 hónapos, a nagylányom 10,5 éves. A pici inszemináció után, hormonkezelés mellett fogant, a mostani babám pedig, mensi nélkül, szoptatás alatt fogant. Rákszűrés alkalmával derült ki, hogy 12 hetes vagyok. Sírtam, féltem 2-3 napig, utána pedig azt gondoltam, hogy biztosan így kellett lennie....SEMMI SINCS HIÁBA! Azt gondolom, (bár én már nem tudtam volna amúgy sem elvetetni!)hogy én nem tudtam volna helyre tenni magamban azt, hogy az egyik gyermekemet megölöm, a másikért pedig mindent megtettem (anyagiakban rengeteg pénz volt a második)..nem szabad választani gyermek és gyermek között.
Nyilván a Te életed, a Te tested, de hiszem, hogy jönni akar....
Én is hasonlóan voltam mint te,5és 3évesek lesznek a gyerekek mire jön a tesó..gondolkodtam én is az abortuszon,meg a pénzen,a jövőn..de tudod mit?Talán az a legjobb hogy nem tudjuk előre mit hoz a jövő,jobbat vagy rosszabbat!Lehet ha most nagyon jól állnátok anyagilag és simán bevállalnád..pl.3év mulva meg tönkre mentek..de lehet ez fordítva is!Szóval csak azt akarom írni hogy a jövőbe nem láthatsz..ahogy MOST döntessz az lesz jó dönté most és később is,bármit hoz az élet:-)))
Kívánom hogy "JÓL"döntsetek!Ja és persze várjuk mire jutottál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!