18 hetes magzatnál az amnion szalag mennyire veszélyes?
Figyelt kérdés
Ma reggel voltam ultrahangon és az orvosom észrevett egy nagyobb aminon szalagot. A méhlepényem a hátsó falon tapadt meg és közvetlenül mellette egy 60 mm hosszú 3,6mm vastagságú aminon szalag helyezkedik el. Azt mondta az orvosom hogy a babát nem érinti, de ez ugyebár akármikor változhat. Már kétszer kisírtam a szememet mert az első babám közvetlenül a születése után 7órával halt meg kétoldalú tüdőgyulladásban (amit senki nem vett észre) eléggé aggódom most az "új" pici miatt hogy őt is elveszítem. Ráadásul olvastam a neten pát rémhírt erről a dologról. Mit lehet ez ellen tenni?#amnion szalag #rendelenességek
2016. máj. 23. 17:07
1/4 anonim válasza:
16hetes volt a lányom mikor meglátták ezt. Nem lehetett tenni semmit. 2 hét múlva kitapadt a burokhoz, és minden rendben volt. Ne izgulj, és baráti jótanács: olvass kevesebbet neten! Komolyan! A jót az emberek kevéssé írják le. Ha az orvos nem ijedt meg, nem fektetett be, akkor te se ijedj meg! Mikor kell visszamenned? Drukkolok, írj majd! :)
2/4 anonim válasza:
Ki fog tapadni ne aggódj azzal csak artasz :)
3/4 anonim válasza:
Ne aggódj, minden rendben lesz!!
Nagyon fontos, hogy szépen szoktasd le magad fokozatosan, hogy a neten nézel utána a babák, gyerekek betegségeivel kapcsolatos dolgoknak. Kérdezz orvost, védőnőt.
4/4 A kérdező kommentje:
3 hét múlva kell vissza mennem.
Most valamennyire megnyugodtam! :) Köszönöm a válaszaitokat!
2016. máj. 24. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!