16hetes km. Az gáz ha a párom nem akar így szexelni?
Szia!
Félti a babát, vagy nem lát igy vonzónak?Ha az első, akkor valahol megértem, félti, óvja a gyermekét.Ha a második...az nem értem.Nálunk pont forditva van amióta pocakos vagyok még inkább kivánja az együttlétet.Szerintem ülj le vele és magyarázd el neki, hogy te még attól nő vagy, hogy a pocidban fejlődik egy kis élet, és szükséged van a gyengédségre.Olvass neki olyan cikkeket amik erről szólnak.
Sok sikert!!!-és Boldog Babavárást!
24 hetes km.
Hát elég gáz szerintem.
Mielött terhes lettél kívánt most meg már nem?
A baba miatt ilyen vagy már nem néz nőnek?
Nálunk is úgy van ahogy elöttem írták:amióta kismama vagyok és pocim is nő,azóta még jobban kíván a férjem,azt mondja istennő lettem,sehol egy pattanás,megnőttek a melleim,szóval ő minden percben szexelne:))És a baba sem zavarja:))
Elsö baba akkor azért van,mert félti,nem tudja mi is lesz....Nálunk is így volt.Pedig én nagyon kívántam...de ez is elmúlt.Azóta meglett a kisfiunk is.A 2.terhesség alatt fordítva volt.A férjem kívánta a szexet,én egyáltalán nem.
A lányom 2 éves,a fiunk 3 hetes.
Kitartás,minden fog változni.
Nálunk kb. a 25. hétig volt rendesen szex, de amióta nagy a pocakom ő sem nagyon mer szeretkezni, mert félti a babát. Azért vannak alternatív módszerek is amit kipróbálhattok, a normál szexen kívül.
üdv. 32 hetes kismama
Nem gáz, de azért ülj le és beszéld meg a Pároddal szerintem. Akkor fogsz igazán megnyugodni. Fő az őszinteség. Mivel csak 16 hetes vagy, valószínűleg még nem nagy a pocakod, tehát nem az lehet a kiváltó ok, hogy ne találna vonzónak. Szerintem is csak félti a babát, nehogy bajt okozzon akaratlanul is.
De én a Te helyedben konkrétan rákérdeznék, és elmondanám Neki, hogy mindent lehet továbbra is, csak óvatosabban. Főleg, ha Te is igényled még az együttléteket.
Én most vagyok 30 hetes, már elég nagy a pocakom, és a mai napig sokat vagyunk együtt, van hogy naponta 2x is. De én a Párommal az elején megbeszéltem ezt a dolgot. Hogy jobban kell vigyázni és nem minden testhelyzet lesz a vége felé kényelmes. De azt is elmondtam, hogy a terhesség csak egy állapot, és nem betegség.
Hidd el, segíteni fog egy őszinte beszélgetés. Drukkolok! :)
17.01-es vagyok. Jól tetted, hogy beszéltél Vele. Legalább tudod, hogy a babát félti ennyire. Akkor csak bújjatok össze, érzelmileg az is nagyon sokat jelent. És hátha a Párod véleménye megváltozik még.
Sajnálom, hogy így mellőznöd kell az együttléteket :( De azért ne add fel, még változhat. És főleg ne hagyd hogy ezen rágódj magadban, nehogy ez megrontsa a kapcsolatot.
Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!