Mikor jelent meg a Linea Nigra?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 8 hetes múltam és már látszik! Van más is, akinek ilyen korán előjött?2016. máj. 23. 13:19
3/10 anonim válasza:
az első terhességemnél úgy 20. hét körül..most 25 hetes vagyok de még nincs.
4/10 anonim válasza:
Elég korán, úgy a 15 hét környékén. Szülés után 5 hónappal múlt el.
6/10 anonim válasza:
Elso gyerekemnel eleg koran es nagyon sotet is lett. A koldokom korul is lett egy vastag gyuru es teljesen felkuszott a ket mellem koze. Nagyon lassan is mult el, mar kezdtem aggodni, legalabb egy evvel a szules utan tunt el teljesen. A masodik terhessegemnel kesobb jott ki es halvanyabb is volt az elsonel, de a koldokomig azert erosen latszodott. Gyorsabban is tunt el, mar nem emlekszem pontosan mikor. Most a haramadiknal felidoben vagyok es meg nincs nyoma, meglatjuk. Engem mondjuk terhesen nem zavart, orultem, hogy inkabb ez, mint terhessegi csikok. De szules utan honapokkal, amikor meg mindig csak halvanyodott, halvanyodott, de nem mult, akkor egy kicsit azert aggodtam elmulik-e valaha. De tenyleg teljesen elmulik, ugyhogy masodjara mar szules utan sem foglalkoztam vele. Es most is max kivancsi vagyok kijon-e harmadjara, de nem zavarna abszolut.
7/10 anonim válasza:
14 hetesen. 8 hónapja szültem és még mindig látszik.
8/10 anonim válasza:
Elso babam. 18hetesen.
Most 25 hetes multam! :)
9/10 anonim válasza:
Nekem is latszik mar 10-12 hetes korom ota nagyon halvanyan :)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek! :)
2016. máj. 24. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!