Miért változott meg ennyire mióta terhes vagyok?
Akkor nem olvastad végig a válaszom ahogy a szabályzatot sem
Ne a válaszokra válaszolj hanem a kérdésre
Írtam enis hogy döntse el a férje h részt akar venni a gyermeke életében es változtatta vagy menjen el par hétre a kérdező s ha kell örökre
Ismerek egy nőt, aki hagyta ezt a férjének úgy kb. 10 évig. A végén nem csak pofon volt, hanem pl. kéztörés is. A gyereke most 16 éves, lány. Ebben nőt fel. A 3. iskolából rúgják ki, teljesen neveletlen, a város k...ja közismertem. Teljesen irányíthatatlan, lelki sérült kiskamasz. Az anyja hordta mindenhova, pszichológus, alapítványok, semmi remény. Biztos van más baj is, de én azt gondolom, hogy alapvetően a baj az volt, hogy ebben nőtt fel.
Ha annyira nem is vagy erős, hogy magadat mentsd, legalább a gyereked jövőjére gondolj, és neki próbálj szebb életet adni.
Mondhatnám úgy is, hogy a maga életét mindenki úgy rontja el, ahogy akarja, de Te már felelsz magadon kívül másért is, és vele nincs jogod ezt tenni.
többször is elolvastam, hogy jól olvasom-e? nem olvastam félre? egy-egy pofont? és olyan könnyedséggel írod! miért változott meg!
ember, hallod magad?!? ki a fenét érdekel, megütött! nem is egyszer! pakolj össze és kezdj új életet a barom párodtól jó messze! van az a pont ahonnan már nincs vissza, ti ezen már rég átestetek
Amig a pofont nem olvastam olyan volt mintha En irtam volna...
Ugyan ez volt Nalunk is.nagyon nehezen viseltem,egyedul vittem vegig az egesz terhesseget.csak Nekem van meg ket gyerkocom.Ok tobbet segitettek es doglalkoztak a pocakommal mint parom.
Mar En is azt fontolgattam,hogy elhagyom.
De vegul kibirtam.szules utan meg eleg durva volt a helyzet,leven csaszaros voltam es akkor sem segitett...sott elvarta a rendet es tisztasagot.
2 honapos a pici.mult heten mar egesz jo volt a helyzet.kezdunk rendbe jonni.
Valaszt a kerdeseimre meg nem kaptam de nem is eroltetetem.egyenlore nagy haladas,hogy 1 het eltelt vita nelkul,sott meg az O kezdemenyezesere szex is volt (elotte semmi az egesz terhesseg alatt)
De a pofon....azt nem turnem el.En nagyon hulye turelmes no vagyok.de,hogy a parom kezet emeljen ram mikozben En az O gyereket hordom a szivem alatt azt nem.
Hagyd el.mindenkepp!minnel elobb.koltozz a szuleidhez,barathoz,barhova csak el tole.En a nevere sem iratnam ezek utan.
De ha gondolod irj privatban,beszelgetunk.nagyon sajnalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!