Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árt az a magzatnak ha az...

Árt az a magzatnak ha az anyuka sokat sít és szomorkodik?

Figyelt kérdés

sok gond van a vőlegényemmel amitől álltalában szomorú vagyok és sírok...meg érzékenyebb is vagyok a kelleténél mióta terhes vagyok!Tudom hogy az lenne a legjobb ha kiegyensúlyozott lennék,de nem megy...

Ártok a magzatnak a sok sírással és szomorkodással?

17hetes vagyok!!!

2008. szept. 25. 10:41
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Ártani nem ártasz a babádnak, de biztosan ő is átveszi valamennyire a te hangulatodat, vagy legalábbis megérzi, ha te szomorú vagy, s annak biztosan nem örül.

Én is szoktam sírni, rosszkedvű, ingerült is vagyok néha. Olyankor jobb híján megsimogatom a pocimat és elmesélem a babónak, hogy nincsen ám nagy baj, csak ma picit rosszabb kedvem van, de őt nagyon szeretem, stb.

Lehet, hogy hülye vagyok, de én ezt így csinálom.

2008. szept. 25. 10:47
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Én azt olvastam, nem árt neki, legfeljebb így megtapasztalja már a pocakban hogy életnek árnyoldalai is vannak. Amúgy meg sokkal jobban ártana neki ha nem sírnál, hanem magadba folytanád a feszültséget! Azt már biztos jobban megérezné. Az elején én is sokat sírtam, meg aggódtam, egyszerűen ezt váltották ki belőlem a hormonok (gondolom). Az első válaszoló szerintem jól oldotta meg. Reméljük hogy nálad sem tart sokáig ez az időszak, és később átélheted teljes szívvel az áldott állapotot :)
2008. szept. 25. 11:42
 3/8 anonim ***** válasza:
65%

Ártani nem árt.

Viszont érzékeli, ugyanis az adrenalit érzékelni tudja a véredből. Ha pl. izgatottab vagy, ő is az olyankor, többet mocorg, stb.

22 hetes kismama

2008. szept. 25. 11:48
 4/8 bobocka ***** válasza:
65%

Szia.Nekem is voltak rossz napjaim,sokat sírtam néha,de én is megbeszéltem a kisbabámmal:)O érzi ha neked nemjó,beszélgess vele,mondd el neki mennyire szereted és hogy ne féljen:)

Boldog babavárást,36hetes kismama

2008. szept. 25. 12:34
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

Nem akarlak megijeszteni, de én nagyon sokat aggódtam és idegeskedtem (még most is néha) - igaz nem szomorúság volt, de az orvosom azt mondta, hogy a stressztől beindulhat a szülés.

Nekem akkoriban (20. hét) nagyon keményedett a hasam és a méhnyakam is megrövidült.

Azóta én is beszélgetek a babácskával és sokkal kevesebbszer keményedik a hasam is.

25. hetes kismama

2008. szept. 25. 12:41
 6/8 anonim ***** válasza:
49%

Sajnálom, hogy ígíalakult nálad.

A baba is érzi, ha rossz a kedved, próbálj megnyugodni.

Senki sem érdemli meg, hogy szomorkodj miatta.

2008. szept. 25. 12:42
 7/8 anonim ***** válasza:
26%
Én is egy időben sokat sokat sírtam. Akkor nagyon mozgott a drágám. Olvastam valahol, hogy a stresszhormonok átmennek a kis szervezetébe, és a mozgással próbálja örömhormonokhoz juttatni magát. De ez a korszak szerencsére elmúlt, a babámnak semmibaja sincs. Ezen ne aggódj. Reméljük, h mihamarabb elmúlik ez a nehéz időszakod! Minden jót neked és kitartás!
2008. szept. 25. 14:49
 8/8 anonim ***** válasza:

szia

szerintem árt nekem az első lányom nál mikor várandós voltam vele 4 temetésen voltunk mnda négy ember nagyon közel állt hozzám nagyon szerettem őket és ez kihatással volt a kislányunkra is nagoyn szomorkáe és sírós volt mikor kicsi volt most már 3és fél éves most kezd vidám lányzó lenni, a kissebik lányunk nagoyn vidám volt mindig ő most 2 éves lesz, vele nagoyn boldog voltam a 9 hónap alatt

2008. szept. 25. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!