14. DIdikén pozi teszt 8nap késéssel pedig megjött ma?
Sziasztok,14.én pozit teszteltem,ma pedig megjött akkor rossz volt a teszt?nem értem mert a pozi csík erősebb volt mint a kontroll csík
Voltam dokinál szerdán cisztát talált ,1hét múlva kell mennem uhra
Nemtudom felhívni mert azt mondaná h menjek fel,de felmenni nemtudok mert van itthon egy kicsim akit nemtudok senkire hagyni
Ha terhesség lehet de most a ciszta így ürül ki a baba megmaradhat?
Erős szúrkálásokat érzek a méhem környékén
14. Didikén...atyaég!
Így kell írni figyelj, megmutatom: 14-én
Nem volt rossz a teszt.
Nemkell megmutatnod semmit,képzeld tudom hogyan kell írni elírtam,és?gondot okoz?nemkell komizni akkor kisasszony
Nemtudom mit kell állandóan belekötni valamibe.
Ha én rosszul írok valamit és jön valaki, aki kijavít, azt mondom, neki, hogy köszi. Mert jól jön az infó, máskor úgy írom.
Csak a buta ember haragszik meg és kéri ki magának, h az bizony elírás.
egyébként is csúnya dolog hazudni, még csúnyább mint kijavítani valakit.
Ha tudtad, hogy kell leírni, mit keres benne a "dik"? Mert a duplázásról elhiszem, h elírás.
Na mindegy, ez csak kitérő volt, a kérdésedre már válaszoltam.
első vagyok. ciszta sajnos kimossa a babát ha rossz helyen vannak :(
de lehet más a gond, lehet hormonpótlás kell.
egyébként miért akadály a nagyobb gyerek? viszed magaddal, az asszisztens majd fél szemét rajta tartja míg a doki vizsgál. ha babakocsis még egyszerűbb, bekötöd, úgy mászkálni se tud
Nincs szükségem oktatásra mivel választ kértem nem tanítást,elírtam ezvan akinek nem tetszik lapozzon tovább,van más bajom is minthogy javítgattok.
Utolsónak köszönöm a válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!